Διαφήμιση

Xiaomi mi3w προβλημα με εκατασταση cancro_images_GTV-6.4.7_2_GR_

• Xiaomi mi3w προβλημα με εκατασταση cancro_images_GTV-6.4.7_2_GR_

Καλησπερα σας παιδια

Λοιπον.....ειχα χασει το κινιτο μου για 20 μερες και αυτος που το βρηκε το τσεπωσε κατευθειαν απενεργοποιοντας το.Εφοσον μεχρι την νυχτα την ιδια μερα καλουσα και ηταν απενεργοποιημενο αποφασησα να κανω τα παντα delete μεσο του micloud.Μετα απο 20 μερες το βρηκα τωρα το πως θα σας εξηγησω αργοτερα οποιος εχει απορια :P.Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης :Οταν εχασα το κινιτο ειχα gtv rom με miui 7 αλλα το κινιτο οταν το παρελαβα στα χερια μου ειχε miui 8.Επεισης Ολες οι εφαρμογες μου μετα απο συχρονισμο δεν λειτουργουσαν δεν ανοιγουν δηλάδη.Κατεβαζω την τελευταια εκδοση που αναγραφω στην περιγραφη και οταν κανω recovery και παταω update.zip file μου πεταει error.Ποια ειναι η λυση που πρεπει να ακολουθησω?

Υ.Γ. δεν εχω και πολυ γνωση πανω στο πως να περναμε λογισμικο και roms στα xiaomi οποτε συγνωμη αν ρωταω κατι γελοιο.

Ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες σε ολους! Γιωργος
      Images
      • Screenshot_2016-12-25-23-46-44-492_com.android.settings.png

155,37 kB, 1.080×1.920, viewed 233 times
    • έκανε flash και πέρασε την official global developer rom...οπότε για να γυρίσεις σε ελληνική πρέπει να πας από την αρχή, TWRP πρώτα και μετά ελληνική.

Ε...πες μας και πως το βρήκες...το καλύτερο μας έκοψες :D
    • Καλησπερα φιλε μου και καλη χρονια σε ευχαριστω για την απαντηση.Το βρηκα γιατι στο μαγαζι που το πηγε δηθεν οτι του μπλοκαρε η συσκευη του οταν το ανοιξε ο υπαληλος ετυχε να ειναι φιλος μου και με ενημερωσε αμεσος( ειδε και τον λογαριασμο μου που ζηταγε κωδικους που φυσικα μονο εγω ηξερα ευτυχως η xiaomii εχει κανει καλη δουλεια σε αυτο ) .Η πλακα ειναι οτι ειχε το θρασος και ζητησε να ερθω εκει να κανουμε ταυτοποιησει.Μαντεψε τι εγινε.TWRP εχω την 2.0.1 MI - RECOVERY καπου διαβασα αν δεν κανω λαθος οτι δεν μπορω να περασω τελευταιες εκδοσεις πχ XTRV γιατι το recovery ειναι παλιο η μη συμβατο.Ισχύει κατι τετοιο ? επειδη βλεπω πολλους οδηγους εδω μεσα θα μπορουσες να μου βαλεις τα σωστα link για το κινιτο μου ? Σε ευχαριστω πολυ και συγνωμη για την καθυστερηση της απαντησης!

Φιλικα Γιωργος
    • Διαφήμιση
    • Νομίζω ότι πρέπει να πας με αυτόν τον οδηγό Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W

TWRP συμβατό θα βρεις μέσα στο zip της ελληνικής ρομ, αφού την κάνεις unzip, από τον φάκελο recovery παίρνεις το αρχείο twrp.img για να το περάσεις