καλησπέρα και χρόνια πολλά !
έχω παραλάβει το xiaomi redmi pro με official cn rom (έτσι τουλάχιστον το παρήγγειλα). Επειδή με το redmi 2s την είχα πατήσει άσχημα με την multilanguage rom που είχε και τελικά το κινητό αχρηστεύθηκε θα ήθελα να ρωτήσω με το screenshot που ανεβάζω εδώ αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει αν αυτή η ρομ με την οποία ήρθε είναι οκ και δε θα ξαναπάθω πάλι τα ίδια με αυτόματο κατέβασμα εφαρμογών και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά στο κινητό που δεν έχω ξαναδεί.
έκανα το τεστ στο πρώτο βήμα και είδα οτι έχει έρθει με κλειδωμένο bootloader.
Τί βήματα να κάνω τώρα για να έχω καθαρό λειτουργικό ?
ένα update που πετάχτηκε με το που άνοιξα το wifi να το κάνω ?
εντωμεταξύ δε συνδέεται το κινητό με το pc. Γι αυτό έβγαλα φωτο με άλλο κινητο τα settings.
ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για τις ερωτήσεις απλά είμαι άσχετος.
έχω παραλάβει το xiaomi redmi pro με official cn rom (έτσι τουλάχιστον το παρήγγειλα). Επειδή με το redmi 2s την είχα πατήσει άσχημα με την multilanguage rom που είχε και τελικά το κινητό αχρηστεύθηκε θα ήθελα να ρωτήσω με το screenshot που ανεβάζω εδώ αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει αν αυτή η ρομ με την οποία ήρθε είναι οκ και δε θα ξαναπάθω πάλι τα ίδια με αυτόματο κατέβασμα εφαρμογών και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά στο κινητό που δεν έχω ξαναδεί.
έκανα το τεστ στο πρώτο βήμα και είδα οτι έχει έρθει με κλειδωμένο bootloader.
Τί βήματα να κάνω τώρα για να έχω καθαρό λειτουργικό ?
ένα update που πετάχτηκε με το που άνοιξα το wifi να το κάνω ?
εντωμεταξύ δε συνδέεται το κινητό με το pc. Γι αυτό έβγαλα φωτο με άλλο κινητο τα settings.
ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για τις ερωτήσεις απλά είμαι άσχετος.