Καλημερα και Χρόνια Πολλά .Μου επεσε κατω το τηλ με θηκη και tempered glass και εσπασε η οθονη.αγορασμενο απο κινα,τωρα τι κανω?φτιαχνεται η παει για πεταμα?
geoanto555 και antonius σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σκεφτομαι τον ενα μηνα και που θα κάνει να ερθει και φοβάμαι μην κανω και καμια μαλ..Στην αθηνα που πηρα και ρωτησα μου ειπε 45 και 20 δηλ 65 ευρω να μου την αλλαξει.Μαλλον θα το παω για να εχω το κεφάλι μου και ησυχο.
Κοιτουσα στο ebay και στο pro εβγαζε το kate 12.25.εγω πρεπει να βαλω του redmi note 3 το παλιο?το ιδιο δεν ειναι?γτ με το pro τα πραγματα μπερδεύονται. .εχω το kenzo.
Προσοχή από που θα γίνει η παραγγελία της οθόνης! Εγώ ακόμα ψάχνω να δω από που θα πάρω γιατί από aliexpress που κοίταζα μυρίζομαι ότι οι οθόνες που πουλάνε ενώ λένε 1920χ1080 είναι στην πραγματικότητα 1280χ720.. Ο άλλος έγραφε στην περιγραφή 1920χ1080 και παρακάτω PPI=240 που αμα κάνεις τις πράξεις αντιστοιχεί σε πολύ χειρότερο πάνελ.. Οπότε άντε να βγάλεις άκρη. Αν έχει βρεί κανείς κάπου που να πουλάνε καλές (αν όχι γνήσιες τουλάχιστον 1920χ1080) οθόνες για πείτε και σε μας
Προσοχή από που θα γίνει η παραγγελία της οθόνης! Εγώ ακόμα ψάχνω να δω από που θα πάρω γιατί από aliexpress που κοίταζα μυρίζομαι ότι οι οθόνες που πουλάνε ενώ λένε 1920χ1080 είναι στην πραγματικότητα 1280χ720.. Ο άλλος έγραφε στην περιγραφή 1920χ1080 και παρακάτω PPI=240 που αμα κάνεις τις πράξεις αντιστοιχεί σε πολύ χειρότερο πάνελ.. Οπότε άντε να βγάλεις άκρη. Αν έχει βρεί κανείς κάπου που να πουλάνε καλές (αν όχι γνήσιες τουλάχιστον 1920χ1080) οθόνες για πείτε και σε μας
Δεν θα την βαλω εγω αλλα εχω ρωτησει σε μαγαζι. Θα τον ρωτησω παλι σίγουρα για την αναλυση γτ κοστίζει στην ελλαδα 45 ευρώ μόνο η οθονη τουλάχιστον να είναι 1920x1080.το ειδα οτι παίζουν μαιμου οθονες..
Στάλθηκε από το 6043D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άκουσα διάφορες τιμές μέχρι και 150..Το εφτιαξα σε μαγαζί στην Αθήνα στα 65 ευρώ.Δεν βρίσκω διαφορά στην οθόνη.Ήταν η χαμηλότερη τιμή που άκουσα.45 η οθόνη και 20 εργασία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk