Πρόβλημα στο Mi Band 2 με τους καρδιακούς παλμούς [SOLVED]
- Διορθώθηκε
- Άλλη συσκευή
-
-
Λύθηκε το πρόβλημα φίλε μου ? Βρήκες κάποια λύση ?
-
Με τι έκδοση εφαρμογής το δοκιμάζεις? Οι υπόλοιπες λειτουργίες δουλεύουν σωστά!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
δοκιμασε αν θέλεις να το "στηρίξεις" λίγο πιο ψηλά να δεις τι θα κάνει. Είχα κι εγώ κάποια θέματα όταν το είχα κοντά στο καρπό.
-
Ακόμη τα ίδια κάνει, τα λαμπάκια ανάβουν συνεχόμενα όταν πατάω για μέτρηση. Το έχω δοκιμάσει κ πιο σφιχτά κ πιο πάνω αλλά τα ίδια.
Έχω την έκδοση 2.1.7 και όλα τα άλλα δουλευουν κανονικά.
Λίγο π έψαξα στο φόρουμ είδα είχαν κ άλλοι αυτό το πρόβλημα. -
Ο/H allakis έγραψε:
Ακόμη τα ίδια κάνει, τα λαμπάκια ανάβουν συνεχόμενα όταν πατάω για μέτρηση. Το έχω δοκιμάσει κ πιο σφιχτά κ πιο πάνω αλλά τα ίδια.
Έχω την έκδοση 2.1.7 και όλα τα άλλα δουλευουν κανονικά.
Λίγο π έψαξα στο φόρουμ είδα είχαν κ άλλοι αυτό το πρόβλημα.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Εγινε μόλις τώρα που έκανα αναβάθμιση της εφαρμογής σε 2.2.10 η οποία είναι καλύτερη απο αυτήν που είχα.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
-
Ο/H allakis έγραψε:
Εγινε μόλις τώρα που έκανα αναβάθμιση της εφαρμογής σε 2.2.10 η οποία είναι καλύτερη απο αυτήν που είχα.
-
- Εχει αναγνώριση κλίσης, αλλά αντί για όνομα δείχνει ερωτηματικά "?" (μαλλον επειδή έχω τις επαφές σε Ελληνικά),
- Στην ώρα έχει επιλογή να βλέπεις και ημερομηνία,
- Μπορείς να κάνεις εναλλαγή ενδείξεων με γύρισμα του καρπού,( πριν δεν είχα δει να έχει κάπου μία τέτοια επιλογή)
- Στο τρέξιμο έχει επιλογή για τρέξιμο σε διάδρομο.
- Κ νομίζω πριν δεν είχε επιλογή για δόνηση σε περίπτωση αποσύνδεσης απ την εφαρμογή. (Συναγερμός αντι-απωλεια)
- Εχει αναγνώριση κλίσης, αλλά αντί για όνομα δείχνει ερωτηματικά "?" (μαλλον επειδή έχω τις επαφές σε Ελληνικά),
-
Ο/H allakis έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες