Διαφήμιση

ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

• ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Ρε παιδια σε redmi 3s αγορασμενο τη προηγουμενη βδομαδα απο Κωτσο. για την αδερφη μου ειναι σημερα δευτερη μερα που ειναι στη συλλογη φωτογραφιων και ενω εχει ανοιξει μια φωτο για να δει το κινητο κολλαει για 3-4 δευτερολεπτα και μετα βγαζει μηνυμα αναφορας λαθους και να κλεισει η εφαρμογη. Τι φταιει; Και τι πρεπει να του κανω;;;
    • Βάλε ένα screenshot από about phone να δούμε τι rom έχεις αν και αφού είναι καινούργιο από Κωτσόβολο το πας πίσω κατευθείαν
    • Ο/H mixalis_kr έγραψε:

Ρε παιδια σε redmi 3s αγορασμενο τη προηγουμενη βδομαδα απο Κωτσο. για την αδερφη μου ειναι σημερα δευτερη μερα που ειναι στη συλλογη φωτογραφιων και ενω εχει ανοιξει μια φωτο για να δει το κινητο κολλαει για 3-4 δευτερολεπτα και μετα βγαζει μηνυμα αναφορας λαθους και να κλεισει η εφαρμογη. Τι φταιει; Και τι πρεπει να του κανω;;;
      Αυτού του είδους τα προβλήματα μπορεί να προέρχονται από κατεστραμμένο αρχείο φωτογραφίας ή από BUG στην εφαρμογή και όχι από Hardware της συσκευής.
      Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνδέσεις την συσκευή στο PC.
      Να πας στο φάκελλο DCIM/Camera και να μεταφέρεις τις φωτογραφίες στο PC.
      Αν έχεις SD_Card στην συσκευή, κλείσε την συσκευή και βγάλε την.
      Αν δεν έχεις SD_Card στην συσκευή διέγραψε τον φάκελο DCIM (Θα δημιουργηθεί και πάλι αυτόματα)
      Δοκίμασε να τραβήξεις μετά μία νέα φωτογραφία και δες αν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα με την συλλογή φωτογραφιών.

Αν ναι τότε, πήγαινε στις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Άλμπουμ (Συλλογή φωτογραφιών) και κάνε μία διαγραφή δεδομένων
      Αν και πάλι σου κάνει τα ίδια, τότε δες μήπως από την εφαρμογή αναβάθμισης της MIUI σου προτείνει μία αναβάθμιση της ROM και προχώρα σε αυτήν.
      Θεωρώ πως έχεις στην συσκευή την Global Stable ROM με την οποία αγόρασες την συσκευή. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ναι εννοειται δεν της το εχω πειραξει καθολου! Εχει τη ρομ της "μαμας" χαχα! Οι φωτογραφιες ειναι σε sd card. Οποτε θα βγαλω τη καρτα και θα τραβηξω φωτογραφιες χωρις αυτη να δω αν κολλαει τοτε. Ευχαριστω και σας λεω αν συνεχισει το προβλημα...