Χρόνια πολλά σε όλους το τηλ μου όταν πατάω το κουμπί που το ενεργοποιεί κάνει πάνω από 4 δευτερόλεπτα να ανοίξει και ένα δεύτερο η επιλογή πανοραμική λήψη δεν λειτουργεί επίσης μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;;
Καθυστέρηση στο άνοιγμα από wake up
-
-
Χρόνια σου πολλά, ανέβασε ενα screenshot απο το Settings/About Phone να δούμε ποια rom έχει τωρα η συσκευή..
-
Ο/H Stelios Leon Klown έγραψε:
Χρόνια πολλά σε όλους το τηλ μου όταν πατάω το κουμπί που το ενεργοποιεί κάνει πάνω από 4 δευτερόλεπτα να ανοίξει και ένα δεύτερο η επιλογή πανοραμική λήψη δεν λειτουργεί επίσης μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;;
Κάποιο άγνωστο σφάλμα ππροέκυψε κατά το ανέβασμα.... προσπαθώ να ανεβάσω αλλά μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα -
Άνοιξε την φώτο με την ζωγραφική των windows και κάνε μείωση μεγέθους για να ανέβεις πιο εύκολα
-
-
-
Καλησπέρα, εσυ έχεις περάσει την ελληνική rom?
Η καθυστέρηση στο άνοιγμα μπορεί να οφείλεται σε διάφορα πράγματα, πχ ενα βαρύ θέμα ή να έχεις αλλάξει launcher και να μην έχει δώσει κάποια δικαιώματα.
Οπως και το ότι δεν δουλεύει η πανοραμική λήψη, μπορει να φταίει κάτι στις ρυθμίσεις της φωτογραφικής. Οταν λες δεν δουλεύει? Κρασάρει η εφαρμογή? -
Φίλε nasdriver έκανα ότι είπες αλλά δυστυχώς δεν είδα διαφορά.
Φίλε Bodai το θέμα είναι πως θα ανακαλύψω τι φταίει και πως μετά θα προχωρήσω στην διόρθωση του, όσο για την εφαρμογή πανοραμική λήψη όταν την επιλέγω ανοίγει κανονικά μου λέει να μετακινήσω σταθερά το κινητό κλπ πατάω για λήψη κάνω ότι ακριβώς λέει αλλά δεν κάνει τίποτα... σας ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια σας να με βοηθήσετε -
Ο/H Stelios Leon Klown έγραψε:
πατάω για λήψη κάνω ότι ακριβώς λέει αλλά δεν κάνει τίποτα
Πας δλδ στο Gallery και δεν υπάρχει εκει η φωτογραφία που μόλις τράβηξες?? -
@Stelios Leon Klown
Δηλαδή φίλε Στέλιο , πριν τραβούσες πανοραμικές φώτος 360 μοιρών ????
γιατί βλέπω στη δική μου ότι τραβάει μόνο 180 μοίρες...αν αυτό λέγεται πανοραμική λήψη .... -
Όταν βγάζεις μια πανοραμική σου δείχνει μια γραμμή από κάτω που φορτώνει είναι αυτό δεν το κάνει και φωτογραφία δεν φαίνεται πουθενά
-
@Stelios Leon Klown
Αν θέλεις να τραβήξεις πραγματικές panorama φωτογραφίες 360 μοιρών , κατέβασε από το Play store την εφαρμογή
¨DMD Panorama" ......
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0