Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Παρελαβα σήμερα απο σκρουτζομαγαζο το κινητό και ενώ έλεγε στο site του καταστήματος global, βλέπω σπίτι που το άνοιξα έκδοση 8.0.5.0.0.Διαβάζω οτι είναι seller rom unofficial. Άσχετος και πρώτη φορά απο xiaomi ακολούθησα τον οδηγό με τα 3 βήματα με το mi pc suite για να βάλω global, μιας και ανέφερε ότι λειτουργεί και με κλειδωμένο bootloader αλλα δε κατάφερα τίποτα με κανένα απο τα 3 βήματα. Τη μία μου έλεγε κάτι για το package signature, στο κινέζικο suite έβγαζε έρρορ στα κινέζικα δε καταλάβαινα Χριστό. Τι να κάνω ρε παιδιά? Ετσι μου έρχεται να τους το πάω πίσω να τους πώ περάστε τη global που αναφέρετε στο site σας.Ουτε updates κάνει και η μπαταρια αδειάζει απίστευτα γρήγορα.
Seller Rom σε Νote 4 [SOLVED]
- RedMi Note 4
-
-
-
Σε ευχαριστω παρα πολυ και συγγνωμη αν έχει επαναληφθεί το topic
-
Αν και στην θέση σου αφού το πήρες από Ελλάδα θα τους το πήγαινα πίσω...
-
Ο/H Themis Kontzialis έγραψε:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Παρελαβα σήμερα απο σκρουτζομαγαζο το κινητό και ενώ έλεγε στο site του καταστήματος global, βλέπω σπίτι που το άνοιξα έκδοση 8.0.5.0.0.Διαβάζω οτι είναι seller rom unofficial. Άσχετος και πρώτη φορά απο xiaomi ακολούθησα τον οδηγό με τα 3 βήματα με το mi pc suite για να βάλω global, μιας και ανέφερε ότι λειτουργεί και με κλειδωμένο bootloader αλλα δε κατάφερα τίποτα με κανένα απο τα 3 βήματα. Τη μία μου έλεγε κάτι για το package signature, στο κινέζικο suite έβγαζε έρρορ στα κινέζικα δε καταλάβαινα Χριστό. Τι να κάνω ρε παιδιά? Ετσι μου έρχεται να τους το πάω πίσω να τους πώ περάστε τη global που αναφέρετε στο site σας.Ουτε updates κάνει και η μπαταρια αδειάζει απίστευτα γρήγορα.
Μην ανησυχείς σε (σχεδόν) όλα όσα προορίζονται για Ελλάδα αυτή βάζουν. Global γράφει και αυτή μεν αλλά βασίζεται σε παλαιότερη κινέζικη global. Το Mi PC Suite μην το χρησιμοποιείς. ΔΕΝ είναι αναβαθμισμένο ώστε να υποστηρίζει Android MM στο οποίο τρέχει το Note 4 και μπορεί να κάνει και κακό αντί για καλό. Ακολούθα τον οδηγό του Nas και πέρνα μια Global Stable (ή developer ότι σου αρέσει) και πες μας πως πήγε. -
Ολα κομπλέ παιδιά, έχω 8.1.2.0 global. Να είστε καλά που βοηθήσατε. Ομολογώ πως σκάλωσα λίγο στο πρώτο boot που έκανε κανέναν τέταρτο αλλα εντάξει. Ενημέρωσα με mail και το κατάστημα να πράξουν αναλόγως στο μέλλον με το κινέζο προμηθευτή. Καλές γιορτές
-
Να είσαι καλά να το ευχαριστηθείς...καλές γιορτές...καλή χρονιά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0