Διαφήμιση

Edit: Bootloop.

• Edit: Bootloop.

Καλησπέρα παιδιά,

Καλές γιόρτες και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Σήμερα παρέλαβα το θήριο και δεν ήθελα και πολύ και την έκανα την μ@λ@κί@ μου. Πήγα να το κάνω recovery (volume up + power button) και μόλις πάτησα το download όταν άνοιξε το κινήτο, μου έβγαλε στο pc κάτι για malfunctioned device και το κινητό έκλεισε και τώρα δεν ανοίγει.

Διαβάζω, διαβάζω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω. Δεν είχα xiaomi, ούτε κάποιο android, γενικά είμαι noobας με αυτά αλλά από τεχνολογικά σκαμπάζω και μαθαίνω εύκολα. Τι πρέπει να κάνω για ξεbrickαρει;

Κάπου διάβασα για ένα deep flash cable αλλά αν και το δοκίμασα δεν κάνει κάτι (η τουλάχιστον νομίζω ότι το δοκίμασα).

Edit: Ok κατάφερα να το ξεbrickάρω μόνος μου τελικά. Θα μάθω όλους τους οδηγούς απέξω και ανακατωτά πριν επιχειρήσω οτιδήποτε άλλο. :P

Edit 2: Τα έγραψα και στο άλλο θέμα. Το γράφω και εδώ μήπως το δει περισσότερος κόσμος. Με τα πολλά το κινητό έχει κολλήσει στο MI logo. Μπορώ να μπω σε fastboot και recovery. Τι σκατά κάνω τώρα; Ψάχνω ψάχνω αλλά δεν βρήσκω κάτι.
    • Αν θέλεις πρόσθεσε και την συσκευή που έχεις στο προφίλ σου και μπράβο σου που τα κατάφερες :thumbsup:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ThemKids έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά,

Καλές γιόρτες και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Σήμερα παρέλαβα το θήριο και δεν ήθελα και πολύ και την έκανα την μ@λ@κί@ μου. Πήγα να το κάνω recovery (volume up + power button) και μόλις πάτησα το download όταν άνοιξε το κινήτο, μου έβγαλε στο pc κάτι για malfunctioned device και το κινητό έκλεισε και τώρα δεν ανοίγει.

Διαβάζω, διαβάζω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω. Δεν είχα xiaomi, ούτε κάποιο android, γενικά είμαι noobας με αυτά αλλά από τεχνολογικά σκαμπάζω και μαθαίνω εύκολα. Τι πρέπει να κάνω για ξεbrickαρει;

Κάπου διάβασα για ένα deep flash cable αλλά αν και το δοκίμασα δεν κάνει κάτι (η τουλάχιστον νομίζω ότι το δοκίμασα).

Edit: Ok κατάφερα να το ξεbrickάρω μόνος μου τελικά. Θα μάθω όλους τους οδηγούς απέξω και ανακατωτά πριν επιχειρήσω οτιδήποτε άλλο. :P

Edit 2: Τα έγραψα και στο άλλο θέμα. Το γράφω και εδώ μήπως το δει περισσότερος κόσμος. Με τα πολλά το κινητό έχει κολλήσει στο MI logo. Μπορώ να μπω σε fastboot και recovery. Τι σκατά κάνω τώρα; Ψάχνω ψάχνω αλλά δεν βρήσκω κάτι.
      Θα κάνεις απενεργοποίηση υπογραφών και φλας rom με miflash.
      Αυτό μου πρότειναν εδώ στο φόρουμ.
      Είμαι στην ίδια κατάσταση με σένα.
    • Τελικά πέρασα μέσω του κινέζικου PC Suite την Developer China και μετά την Ελληνική.

Βέβαια, αν και στην αρχή το αναγνώριζε μετά, δεν ξέρω γιατί μιας και δεν πείραξα κάτι, σταμάτησε να το αναγνωρίζει το pc μέσω usb. Το ίδιο πρόβλημα που έχει και ο tpapo στο γενικό θρέντ βασικά. Fastboot και recovery αναγνωρίζει, κανονικά μόνο φόρτιση. Δεν μου βγάζει καν την επιλογή να μεταφέρω αρχεία. Πατά στο εικονίδιο charging και με πάει στην διαχείρηση μπαταρίας.
    • Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για τη βοήθεια τους!
      Το κινητό μου αναστήθηκε με απενεργοποίηση υπογραφών και φλασρισμα μέσω miflash ! :thumbsup:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ThemKids έγραψε:

Τι έκανες τελικά ? Άνοιξε το κινητό ?
    • Ναι, το άνοιξα! Πέρασα την chinese dev μέσω του κινέζικου PC Suite και ύστερα την Ελληνικη. Το έκανα και update στην 6.12.29 χτες το βράδυ. Όλα μια χαρά. Μόνο θέμα ήταν πάλι αυτό με το usb που μόνο φόρτιζε το κινητό στον υπολογιστή. Έφτιαξε με reboot στον bootloader μέσω twrp όπως πολύ σώστα πρότεινε στο άλλο θέμα ο tpapo.