Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!υπαρχει καποιο νημα σχετικα με το σεταρισμα δαχτυλικου αποτυπωματος?αν ξερει καποιος ας το ξαναποσταρει εδω γτ δεν το δεχεται το τηλ παρα τις επιμονες προσπαθειες
Δαχτυλικο αποτυπωμα σε redminote 3 pro [SOLVED]
- RedMi Note 3 Pro
-
-
-
-
@vaggelis xania ανέβασε ένα screenshoot από το Settings => About phone για να δούμε πια rom έχεις και πες μας επίσης τι ακριβώς κάνεις και πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα
-
Ο/H nflo έγραψε:
@vaggelis xania ανέβασε ένα screenshoot από το Settings => About phone για να δούμε πια rom έχεις και πες μας επίσης τι ακριβώς κάνεις και πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Ο/H nflo έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ορίζω pin και αφού μ λέει να βάλω το δάχτυλο κ να το αφήσω με τη δόνηση... Πατώντας το πλήκτρο πίσω μ βγαζει ότι δε μπορεί να οριστεί κ να ξαναπροσπαθησω.. Στα αγγλικά πάντα!!
Το δάκτυλο σου το βάζεις και το βγάζεις μέχρι να κάνει την δόνηση 6-7 φορές, όχι μόνο μία, μέχρι να γεμίσει ο κύκλος που εμφανίζει στην οθόνη και να σου βγάλει "done". Το κάνεις αυτό ή μόνο μία φορά;
ps. : έχεις το kate, κάνε και μια αναβάθμιση στην 8.1.1.0 global stable -
δοκιμαζω αδερφε μου!!Σ ευχαριστω....Αυτο ηταν!!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
-
Καλησπέρα.στο κινητό φίλου μου, πάμε να πούμε στις ρυθμίσεις για να διαγράψουμε το δακτυλικό αποτύπωμα, και δεν μπορούμε να μπούμε. Φοράει την ελληνική stable 8.0.1.0, να περάσω την τελευταία ελληνική stable, μήπως και φτιάξει;
-
Γυρίστε την γλώσσα στα Αγγλικά και δοκιμάστε πάλι.
Καλή Χρονιά σε όλους
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0