Καλημέρα.Ειμαι νέος στο φόρουμ και στη συσκευή γενικά.Μόλις πήρα το τηλέφωνο το σεταρα και έβαλα δαχτυλικό αποτύπωμα και κωδικό ασφαλειας.Μετα από επανεκκίνηση όμως δεν αναγνωριζε κανένα από τα δυο και το κινητό έχει κλειδώσει.Δε γίνεται ούτε hard reset.Παρακαλώ μια βοήθεια παιδιά.
redmi note 3 pro δεν ξεκλειδωνει
-
-
-
Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση.Έχει χαρτάκι,θα σου γράψω το απόγευμα τον αριθμό.Δεν το έχω μαζί μου.Απο έξω είναι αγορασμένο.Εβαλα google account,παρέλειψα όμως το mi ,δεν ήξερα τι είναι ακριβώς.Φαντασου ότι το κράτησα 10 λεπτά,έβαλα viber και here maps,και στο reboot μου δείχνει 2 δευτερόλεπτα την αρχική μου οθόνη και αμέσως ζητάει κωδικό.Το αποτύπωμα δε το αναγνωρίζει ούτε τον κωδικό ενώ είναι σωστός.Στο hard reset με βγάζει σε οθόνη που δείχνει το κινητό και το καλώδιο φόρτισης και καλά να το συνδεσω.Πολύ κρίμα ρε γμτ.
-
Αν έχεις βάλει το google account μπορείς μέσα από τον browser και το google account να κάνεις reset την συσκευή, αρκεί η συσκευή να έχει πρόσβαση σε ίντερνετ
-
-
Καλησπερα !
η συσκευη δεν ανοιγει ουτε με αποτυπομα δαχτ ουτε με σχεδιασμο
αν υπαρχει gmail πωσ μπορω να κανω reset ??η πωσ μπορω να βαλω αλλη ρομ
ειναι αγορασμενο απο κινα και εχει την τελευταια ρομ που εχει και ελληνικα 8.1.0
redmi note 3 pro -
@poniponi Εδώ είσαι αν έχεις περαμένο gmail μέσα
google.com/android/devicemanager
Ή αν έχεις mi account Μπορείς να μπεις στο i.mi.com /find device κ να κάνεις επαναφορά. -
-
-
στο δικο μου εχω και τα δυο !!!
σε φιλο μου εχει το προβλημα ,ειχε gmail αλλα δεν το θυμαται ουτε pass ουτε το gmail.
το εφτιαξε πριν 15 μερες μολις το παρελαβε απο κινα !!! τι να πω -
@poniponi Να του πεις, @@@@@@@ και να το πετάξει χωρίς gmail και Mi account δεν πρόκειται να ανοίξει το κινητό, και όπου θα κάνεις ερωτήσεις πως θα το ξεκλειδώσεις όλοι θα σε κοιτάνε με μισό μάτι. Συγνώμη φίλε αλλά δυστυχώς αυτό είναι η ασφάλεια μας και προσέχουμε για αυτό bb.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0