Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2016
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Άλλοι 3 από τους λογαριασμούς μου
-
ακομα μία κι από thanag7
-
-
2η ψηφος beesness
-
+1 gianigra
Στάλθηκε από το X98 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H atno έγραψε:
Τσουρεκια μας τα κανατε με αυτη τη μ*λ*κι*. Unsubscribed
Από την στιγμή που υπάρχει και το πλήκτρο του Unsubscribed, και σε ενοχλούν τα μηνύματα, θα μπορούσες απλά και χωρίς πρόβλημα να κάνεις Unsubscribe.
Επέλεξες όμως φίλε μου λάθος τρόπο για να δημοσιεύσεις το πρώτο σου μήνυμα μετά από 3 μήνες εγγραφής.
Η ετήσια ψηφοφορία είναι μία γιορτή και ένα παιχνίδι που συμμετέχουμε όλοι μας, και για αυτό το λόγο λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα.
Όπως και να έχει, σε ευχαριστούμε για την υποστήριξή σου, και σου ευχόμαστε το 2017, να σου χαρίσει υγεία & ευτυχία σε εσένα και στην οικογένειά σου, και λιγότερα νεύρα... -
και αλλη μια απο μένα +306977238883
Χρόνια πολλά και καλη χρονιά σε ολους.
Και καλη επιτυχία. -
4η φορα και απο εμενα με το no 4007 ως eliakour
-
Με τον onisimos,ένα λογαριασμό που έχω ψηφίζω κάθε μέρα.Μόνο χθές δεν έριξα ψήφο..
-
Αλλη μια και από μένα ....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Με αυτον τον ρυθμο 7 μιση μερες ακομα θα σπασουμε τα κοντερ αυτο ειναι σιγουρο!!!!
Μπορει και πανω απο 15000 ψηφους!!!
Το απολυτο νουμερο αν το σκεφτει καποιος ειναι τεραστιο!!!!
Εντωμεταξυ οι Ινδοι μαλλον εχουν παθει εγκεφαλικο ομαδικα..δεν εξηγειται αλλιως...φαινεται να τα παρατησαν....το σκ$$$το εχει φτασει καλτσα!!!
Μιλαμε εχουμε κανει αποβαση στο αγγλικο Miui (Που για τους γνωστες ειναι το μαγαζακι τους χροοοονιααα τωρα μιας και εχουν πανω απο τους μισους Mods, beta testers κτλπ δικους τους!!!)!!!!
Ασε να δουμε τι θα σκαρφιστουν παλι φετος.....πρωταθληματα στα χαρτια μονο αυτοι και οι γαυροι πανηγυριζουν παγκοσμιως!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0