άλλο  ενα  κοπέλια  του  έπαιξα									

Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2016
- Ολοκληρώθηκε
- 

- 
			+1 από Gassious (1653846465)
- 
			+1 από cck4fun
- 
			Ψήφισα ως IasonasT
- 
			ξαναψηφισα ως
 koni
 uid:1615831055
- 
			Ζμπρώωωωχνουμε παιδιά

Φέτος μεγάλη έκπληξη έκανε το Βιετνάμ (5500) που βρίσκεται 2ο με περισσότερους από 1000 ψήφους πάνω από τους 3ους (4100) Ινδία και Ινδονησία
- 

- 
			+1 και από από εμένα scorpions38
- 
			Παιδιά όπως και να έχει η Ινδία είναι μια τεράστια αγορά μετά την Κίνα, και οι Developers εκεί κάνουν τρελή δουλειά όσον αφορά την miui. Το λέω για να μην ξαφνιαστούμε εάν το ξαναπάρει η Ινδία φέτος παρόλο που θα είναι στην τρίτη θέση. Εμείς πάλι, είμαστε στους σχεδόν 11000 ψήφους από 3400 πέρυσι. Τρομερή άνοδο και δεν έχει κλείσει ακόμα η κάλπη.
 Το λέω για να μην απογοητευτούν κάποιοι.

XTRV the Greek miui definition
- 

Μάκη μου άλλη διαδικασία όμως πέρσι και άλλη φέτοςΟ/H makis1024 έγραψε:είμαστε στους σχεδόν 11000 ψήφους από 3400 πέρυσι

- 

Οπως επίσης και πολύ μεγάλη συμμετοχή στο en.miui.comΟ/H makis1024 έγραψε:Παιδιά όπως και να έχει η Ινδία είναι μια τεράστια αγορά μετά την Κίνα, και οι Developers εκεί κάνουν τρελή δουλειά όσον αφορά την miui. Το λέω για να μην ξαφνιαστούμε εάν το ξαναπάρει η Ινδία φέτος παρόλο που θα είναι στην τρίτη θέση. Εμείς πάλι, είμαστε στους σχεδόν 11000 ψήφους από 3400 πέρυσι. Τρομερή άνοδο και δεν έχει κλείσει ακόμα η κάλπη.
 Το λέω για να μην απογοητευτούν κάποιοι.

Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
- 
			@mixaliscy έχουν πει στον φετινό διαγωνισμό πως θα επιλεγεί ο νικητής, καθαρά και μόνο από το σύνολο των ψήφων; διότι πέρσι είχαν δώσει διευκρινήσεις για την διαδικασία πως θα αναδειχθεί ο νικητής και από ότι θυμάμαι ο αριθμός των ψήφων ήταν μόνο ο ένας παράγοντας.
 Άλλο αυτό βέβαια και άλλο ότι κάθε μέρα τρώει δύο ψήφους από μένα και την γυναίκα μου η Ελλαδίτσα μας.
 Δεν ανοίγω όμως πλασματικούς λογαριασμούς για να ψηφίσω, το θεωρώ λάθος.

- 

Μοιραστείτε- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0