Πάμε δυνατά!!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚι έτσι πάλι πρώτοι είμαστε!Ο/H pechr έγραψε:
Έχουν βοηθηθεί από αυτό το φόρουμ 24820 άτομα κι έχουν ψηφίσει μόνο οι 733 έως τώρα.. δηλαδή το 3% των μελών
Ενώ όλοι τους (υποθέτω) έχουν παραλάβει e-mail ειδοποίησης για την κρίσιμη ψηφοφορία.
Τα συμπεράσματα δικά σας...
επειδή δεν σβήνω τα e-mail μου εγώ ποτέ δεν έλαβα τέτοιο mail άρα ή κάποιο μπέρδεμα έγινε, ή θεωρούμε από αυτούς που θα ψήφιζαν σίγουρα το forum διαλέγετε και παίρνετε !!!!!!!!!!!!Ο/H pechr έγραψε:
Ενώ όλοι τους (υποθέτω) έχουν παραλάβει e-mail ειδοποίησης για την κρίσιμη ψηφοφορία.
Αυτό αποκλείεται, εκτός και αν έχεις κάνει Unsbscribe από τα Newsletters.Ο/H themakos66 έγραψε:
επειδή δεν σβήνω τα e-mail μου εγώ ποτέ δεν έλαβα τέτοιο mail άρα ή κάποιο μπέρδεμα έγινε
Και πέρυσι πρώτοι ήμασταν άλλα αλλού έδωσαν το χρυσόΟ/H soulg έγραψε:
Κι έτσι πάλι πρώτοι είμαστε! Μη χαλιέσαι... καλή καρδιά!Ο/H pechr έγραψε:
Έχουν βοηθηθεί από αυτό το φόρουμ 24820 άτομα κι έχουν ψηφίσει μόνο οι 733 έως τώρα.. δηλαδή το 3% των μελών
ναι είχες δίκιο ήταν ακλικάριστο ευχαριστώ για την άμεση παρέμβαση !!!!!!!!!!!!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αυτό αποκλείεται, εκτός και αν έχεις κάνει Unsbscribe από τα Newsletters.
στην καρδιά μας όμως μείναμε πρώτοι και το αποτέλεσμα φαίνεται εφέτος που μας φοβούνται , άλλωστε το ταξίδι της ομαδικότητας μετράει και έστω 733 πάλι είναι περισσότεροι από τους τριακόσιους του Λεωνίδα , κοιτάμε μπροστά και όλοι οι άλλοι βλέπουν την σκόνη μας .......Ο/H pechr έγραψε:
Και πέρυσι πρώτοι ήμασταν άλλα αλλού έδωσαν το χρυσό
Ειναι θέμα συμμετοχής και υποστήριξης,όχι τόσο αρίθμηση συνολικά....Ο/H pechr έγραψε:
Και πέρυσι πρώτοι ήμασταν άλλα αλλού έδωσαν το χρυσόΟ/H soulg έγραψε:
Κι έτσι πάλι πρώτοι είμαστε! Μη χαλιέσαι... καλή καρδιά!Ο/H pechr έγραψε:
![]()