Ο/H Επιλέγεις Σύρε για αποδοχή τροπ/σεων και ξανακάνεις Flash την ROM. έγραψε:
1)Εάν το κάνω θα μου διορθωθούν όλα τα προβλήματα;
1)Εάν το κάνω θα μου διορθωθούν όλα τα προβλήματα;
2)τι τροποποίηση θα κάνει ο twrp;
3)τον οδηγό για καθαρή εγκατάσταση τον θέλω εκτός όλων των άλλων και για μαθησιακο σκοπό γιατί δεν ξέρω πως γίνετε.
Ο/H υπάρχει στο redmi 3s επίσης η λειτουργία γαντιού που προειπώθηκε; πληροφοριακά τι είναι αυτή; σε τι βοηθάει; έγραψε:
Εμένα προσωπικά με βοηθάει πολύ. Στην ουσία κάνει την αφή ποιο ευαίσθητη και όταν φοράς γάντια το χειμώνα δεν χρειάζεται να τα βγάζεις για να χειριστείς το τηλέφωνο σου.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Καλή χρονιά με υγεία. Πέρασα την rom στο redmi note 4 και μου βγάζει μήνυμα "δεν υπάρχει κάρτα sim", δοκίμασα σε άλλο κινητό τις κάρτες κ δουλεύουν κανονικά. Καμμια ιδέα κανείς;
Εμένα προσωπικά με βοηθάει πολύ. Στην ουσία κάνει την αφή ποιο ευαίσθητη και όταν φοράς γάντια το χειμώνα δεν χρειάζεται να τα βγάζεις για να χειριστείς το τηλέφωνο σου.
=============== Ιαν 6th 2017, 3:02am ===============
μια ερώτηση στο μενού του 3s (φαντάζομαι ότι υπάρχει και στα άλλα μοντέλα...) στις ρυθμίσεις > κλείδωμα οθόνης &κωδικός > συντομεύσεις οθόνης κλειδώματος, φαίνεται ότι μπορείς να ορίσεις δυο εφαρμογές (μια δεξιά και μια αριστερά) στην οθόνη κλειδώματος για πιο άμεση εκκίνησή τους όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη...
τις έχω ορίσει και το δοκίμασα να τις ξεκινήσω αλλά δεν ξεκινάνε...
έχει καταλάβει κανείς για το πως δουλεύει;
=============== Ιαν 6th 2017, 3:08am ===============
---------------------------------------------------------------------------------------------------
κάτι ακόμα ενδιαφέρον...
χρησιμοποιώ το δακτυλικό αποτύπωμα για να ξεκλειδώσω την οθόνη του κινητού μου.
αφού την ξεκλειδώσω πλεον και παίζω με το κινητό, θα μπορούσα να ορίσω μια πρόσθετη-διαφορετική λειτουργία για τον αισθητήρα του δακτυλικού αποτυπώματος; δηλαδή ενόσω η οθόνη είναι ξεκλείδωτη, αν βάλω το δάχτυλο στον αισθητήρα να κάνει πχ κλικ στην κάμερα;
Καλημερα παιδιά συνχαριτηρια για την αναβάθμιση απλός έχω ένα θέμα με τα δεδομένα δεν λυτουργουν δεν ξέρω τι φαση..Πρην κάνω αναβάθμιση λυτουργουσε κανονικά εννοώ ξαναέκανα ρυθμίσεις ιντερνέτ κ πάλι τπτ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημερα παιδιά συνχαριτηρια για την αναβάθμιση απλός έχω ένα θέμα με τα δεδομένα δεν λυτουργουν δεν ξέρω τι φαση..Πρην κάνω αναβάθμιση λυτουργουσε κανονικά εννοώ ξαναέκανα ρυθμίσεις ιντερνέτ κ πάλι τπτ
Όλα οκ δεν είχα τα άλλα σχολεία !?