Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.12.29] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/12 18:35)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Καλησπέρα καλή χρονια , χρονια πολλά.
      Με την σειρά μου και εγώ να πω και εγώ την γνώμη μου για το Kenzo γενικά διότι από τότε που ξεκλείδωσα το (bootloader) είναι η μονη ROM που είναι σταθερή χωρίς προβλήματα που και αυτά τα μικροπροβλήματα αν έχει είναι επειδή η (XIAOMI) δεν έδωσε την σωστή αρχική βάσει δεδομένων για να ξεκινήσουν τα παλικαρια μας που την δημιουργούνε με πολύ επιτυχία.
      Aρχικά η μπαταρία θα έλεγα ότι είναι τέλεια μπορώ να πω 8-9 ώρες Screen On βεβαια εγώ χρησιμοποιώ το Kernel από το XDA το Radon Kenzo,διότι έχει κάτι μικροπράγματα που κάνουν καλύτερη την αίσθηση του κινητού ποιο ζωντανά χρώματα κλπ επίσης η κοπέλα μου είναι κάτοχος του Omega και είναι απίθανο και όλα δουλεύουν τέλεια.

Καλή συνεχεια σε αυτό που κάνετε!
    • [XTRV/GTV-6.12.29] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/12 18:35)​

Εδώ και τρεις μέρες που μπήκε σε δύο Hennessy παρατηρήθηκε το εξής bug.

Κάθε μήνυμα που λαμβάνεται έρχεται δύο φορές, αυτό συμβαίνει και στα δύο κινητά και δοκιμάστηκε με την ενσωματωμενη εφαρμογή αλλά και με άλλες.
      Επίσης έγινε και ένα random reboot σε κατάσταση browsing, αυτό εμφανίστηκε μόνο σε ένα κινητό.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ο/H knight666 έγραψε:

Βρήκα αυτή την έκδοση του twrp "ZCX-TWRP_MI5SPlus_Natrium_20161226".
      Είναι πιο καινούργιο από αυτό που εγκαθιστάται με τη rom;
      Είναι συμβατό η πάω για brick;
      πας για την χωβολη!!! Μην το κάνεις
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • θέλω μια βοήθεια...

έχω pc με win10 64bit και ένα redmi 3s και προσπαθώ πρώτη φορά να περάσω την τελευταία xtrv...
      κάνω όλα τα βήματα σωστά, έχω εγκαταστήσει drivers, ξεκλείδωσα το fastboot, οταν το κινητό είναι σε fastboot mode η σύνδεση με το pc είναι οκ αλλά όταν το κινητό δουλεύει, δέν μπορώ μέσω του usb καλωδίου να δω την internal memory του κινητού για να αντιγράψω σε αυτήν τη rom... τι να κάνω;
    • Ο/H newbie έγραψε:

θέλω μια βοήθεια...

έχω pc με win10 64bit και ένα redmi 3s και προσπαθώ πρώτη φορά να περάσω την τελευταία xtrv...
      κάνω όλα τα βήματα σωστά, έχω εγκαταστήσει drivers, ξεκλείδωσα το fastboot, οταν το κινητό είναι σε fastboot mode η σύνδεση με το pc είναι οκ αλλά όταν το κινητό δουλεύει, δέν μπορώ μέσω του usb καλωδίου να δω την internal memory του κινητού για να αντιγράψω σε αυτήν τη rom... τι να κάνω;
      δοκίμασε θύρα USB 2 όχι την μπλε
    • Ο/H newbie έγραψε:

θέλω μια βοήθεια...

Αφού είναι OK σε fastboot mode, θα πρέπει να είσαι OK και σε recovery mode οπότε:
      Κάνε extract το αρχείο twrp.img από το zip της ROM και βάλτο στον φάκελο με τις εντολές adb-fastboot...
      Μπες πάλι σε fastboot και δώσε:

fastboot flash recovery twrp.img
      fastboot boot twrp.img για να κάνεις reboot κατευθείαν σε recovery.
      (μπορείς εναλλακτικά να δώσεις την εντολή fastboot reboot και μόλις πατήσεις ENTER κράτα πατημένο το volume up (volume +) μέχρι να μπει στο recovery.)
      Τώρα θα πρέπει να βλέπεις το κινητό από τον file explorer των windows για να περάσεις τη ROM στο κινητό. Αν δεν το βλέπεις, αντέγραψε τη ROM στον φάκελο με τις εντολές adb-fastboot και δώσε:
      adb push xiaomi-miui-hellas-6.0_land_V8_XTRVbeta1_6.12.29.zip /sdcard/xiaomi-miui-hellas-6.0_land_V8_XTRVbeta1_6.12.29.zip
      Μετά, είσαι έτοιμος για εγκατάσταση :)
    • Διαφήμιση
    • ολα καλα και στο mi5s δεν εχω κανενα θεμα με 3g βέβαια δεν εκανα και καθαρη εγκατασταση μονο με wipe cache ,davlic το εκανα!!!
      καμια αναβαθμιση στην καμερα θα κανουν αυτοι οι Κινέζοι μπα??!!εχουν τοπ σενσορα αλλα το software ειναι μαπα !!!
      ακουσα οτι στην nougat θα την βελτιώσουν εχετε ακουσει κατι τετοιο??
    • Καλησπέρα κ καλή χρονιά σε όλους.

Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω, από 6.11.3 σε redmi note 3g, μπορώ να ρίξω τη τρέχουσα κατευθείαν "από πάνω" ή θα γίνει το έλα να δεις;
    • Θενξ για την άμεση απάντηση.

Πως το τσεκάρουμε το ξεκλείδωμα; Μας λέει τίποτα ότι όλες τις προηγούμενες τις πέρναγα έτσι από το app της αναβάθμισης (όχι ΟΤΑ, select file, κλπ)???
    • Διαφήμιση
    • Πρεπει να διαβασεις τους οδηγους για τον ακριβη τυπο του κινητού σου για το πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος.

Για το ΟΤΑ, αυτό που ξερω οτι όταν παιζεις με εγκαταστάσεις developer καλύτερα να μην χρησιμοποιείται.
      Αν όντως περνάει και ετσι, ας απαντήσουν οι πιο ειδικοι!

Υποψιαζομαι όμως οτι απο την στιγμη που εχεις beta1 και τωρα πας σε beta2 καλύτερα κάντο με recovery και όχι με OTA.