Διαφήμιση

Μη αναγνωριση sim

• Μη αναγνωριση sim

Καλημερα σας. Ζητω συγγνωμη που η 1η μου επαφη με το φορουμ ειναι αυτη, αλλα ειμαι σε πληρες αδιεξοδο και σε μεγαλη αγωνια. Εχω το κινητο 2ο χερι απο το Μαιο χωρις προβληματα, εκτος απο καποιες μικρες διαλειψεις και επανεκκινησεις. Επισης δεν εχω κατορθωσει να το αναγνωρισει ονη/υ μου. Σημερα ξαφνικα για πρωτη φορα δεν μου αναγνωρισε τη sim (μετα απο επανεκκινηση). Δεν ειμαι καθολου σχετικος και γκουγκλαροντας εψαξα για το imei της συσκευης και βγαζει ενδειξη "αγνωστο". Προσπαθησα με διαφορα βιντεο να κανω repair imei αλλα δεν καταφερα τιποτα. Μηπως μπορει καποιος να με καθοδηγησει για το τι μπορω να κανω και ποσο σοβαρο ειναι το προβλημα; επισης η οποια λυση, αν υπαρχει, σημαινει οτι θα χασω τα αρχεια μου, καθως δεν εχω καταφερει να βρω ντραιβερς για να συνδεθω με τον υπολογιστη μου;
      Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!
    • Όταν λες ξαφνικά έχασε οτ imei εννοείς ότι το έχασε χωρίς να γίνει κάποια αναβάθμιση;
      Για αρχή ανέβασε ενα screenshot του about phone να δούμε τι rom φοράει.
      Η κάρτα sim που χρησιμοποιούσες όλο αυτό τον καιρό ήταν κανονική ή κομμένη με το χέρι;
    • Καλημερα και χρονια πολλα. Η sim δεν ειναι κομμενη. Δεν ξερω καν πως γινεται αυτο. Καμια αναβαθμιση ηθελημενη τουλαχιστον δεν εγινε. Απλη επανεκκινηση εκανα γιατι μου φανηκε αργη η πλοηγηση στο ιντερνετ. Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση.
      Images
      • received_10154876370324313.jpeg

40,64 kB, 960×540, viewed 180 times
    • Διαφήμιση
    • Ίσως είχε πρόβλημα ή συσκευή με το imei και το έχασε στην επανεκκίνηση. Αν το έχεις το imei υπάρχει οδηγός για να περαστεί μόνιμα. Αν όχι πρέπει να το βρεις.
      Edit ισως κατάλαβα λάθος ότι έχει πρόβλημα με το imei.
      RN2 Official Global 8.1.2.0
    • Αν μπορείς να το βρεις είναι το καλύτερο. Αν όχι παίζεις με πιθανότητες. Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που με φλασάρισμα νέας ρομ έχει επανέλθει. Δοκίμασε με factory reset (χάνεις τα αρχεία σου γι αυτό κράτα backup) Χωρίς imei όμως δεν λειτουργεί ως τηλέφωνο.

RN2 Official Global 8.1.2.0
    • Ειμαι τοσο ασχετος και χαζος που δεν ειχα δει οτι αναγραφεται στο κουτι.. οποτε αυτος ο οδηγος που μου ειπες; κανενα λινκ;

=============== Δεκ 31st 2016, 9:13pm ===============
      Με αυτον τον κωδικο παντως *#*#3646633#*#* δεν μπορω να μπω στο engineering mode. Ενω μεσω της επιλογης kernel τα hardware tests δεν εχουν αντιστοιχη επιλογη για να εισαγω το ιμει. Καμια ιδεα;;;
      Καλη πρωτοχρονια!
    • Διαφήμιση