Διαφήμιση

Gravity screen and XTRV

• Ειμαι έξω τώρα...Δεν ξέρω τι να σου πω...Την έχω 10 μήνες και λειτουργεί μία χαρά σε εμένα :/
    • Μηπως τελικα εβγαλε κανεις ακρη γιατι δεν δουλευει η εφαρμογή στις καινούργιες rom?

=============== Απρ 14th 2017, 3:08pm ===============
      Μετά από απο αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι γα να δουλέψει η συγκεκριμένη εφαρμογή και εφαρμογές τέτοιου τύπου που ενεργοποιούν και απενεργοποιούν την οθόνη του κινητού χωρίς την χρήση του power button. Χρειάζεται να κάνουμε τα εξής έκτος από τα γνωστά όπως

1. Αυτόματη έναρξη
      ασφάλεια -> αυτόματη έναρξη και επιλέγουμε την εφαρμογή που θέλουμε να κάνει αυτόματη εκκίνηση

2. Διαχείριση συσκευής
      ρυθμίσεις -> πρόσθετες ρυθμίσεις -> ασφαλεια απόρρητου -> διαχειριστές συσκευής -> να τικάρουμε την εφαρμογή

3. Κλείδωμα εφαρμογής
      κλείδωμα εφαρμογών ώστε να μην κλείνουν όταν κάνουμε καθαρισμό της cache
      Ανοίγουμε τις εφαρμογές που θέλουμε να μην κλείνουν και να δείχνουν ειδοποιήσεις ---> Αρχική οθόνη ---> ΤΙΚ κάτω αριστερά στις τρεις γραμμές (Ξ) ---> σέρνουμε το εικονίδιο της εφαρμογής προς τα κάτω ---> ΤΙΚ στο λουκέτο

5. Αν και στην ασφάλεια -> εξοικ.,μπαταριας εφαρμογων -> επιλέγουμε την εφαρμογή -> έχουμε επιλέξει την επιλογή εξοικονόμηση μπαταριάς χωρίς περιορισμούς, αυτός ο διαχωρισμός δεν λειτουργεί και επομένως κάνουμε το παρακάτω σημαντική ενέργεια

6!!!. Διαχείριση χρήση μπαταριάς.
      Ρυθμίσεις ---> Μπαταρία ---> Διαχ. χρήσης μπαταρίας εφαρμογών ---> Επιλέγουμε το "Ανενεργή"

Με τις παλιότερες Rom αυτό δεν χρειαζόταν να το κάνουμε. Τώρα η κάποιο bug της Rom είναι και πρέπει οι "ειδικοί" να το κοιτάξουν η η εφαρμογή δεν παίρνει κάποια δικαιώματα κατά την εγκατάσταση.
    • Διαφήμιση