1 SAR Mi Max Δεκ 31st 2016, 11:26pm Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! Μηπως μπορει καποιος να με ενημερωσει για το EU SAR rate του Μi Max? Οπου κι αν εχω κοιταξει βρισκω info μονο για US και τα sktoutzομαγαζα λενε οτι ναναι το καθενα! Ευχαριστω!
2 Ιαν 1st 2017, 3:37am Για EU δεν γνωρίζω, στα μοντέλα που πωλούνται στην Ινδία το κουτί αναγράφει Head: 0.838W/Kg, Body: 0.632W/Kg όπως φαίνεται και από το παρακάτω video Δεν ξέρω όμως εάν είναι άμεσα συγκρίσιμη η τιμή SAR στην Ινδία με αυτό από EU.
3 Ιαν 1st 2017, 8:35am Ευχαριστω για την απαντηση αυτο ειναι το FCC προτυπο (το ιδιο με το Aμερικανικο),στη συνεχεια του βιντεο ομως μεσα στο manual δειχνει και το Eυρωπαικο. Το οποιο και με εξεπληξε δυσαρεστα 0.48 Body και 1.127 head
4 Ιαν 1st 2017, 11:12am Αποκλείεται να είναι τόσο υψηλό....Στο Redmi Note 3 pro πάντως είναι 0,41 head EU Όταν είναι 0,84 sar USA τότε είναι σχεδόν το μισό Για εμάς στας Ευρώπας Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
5 Ιαν 1st 2017, 11:51am αυτο σκεφτομουν κι εγω αλλα τι να πω...το γραφει το Ιδιο το manual. Πολυ φοβαμαι οτι εχει να κάνει με την μεθοδολογία μετρησης στο καθε προτοκωλο,γιατι αν παρατηρησες Ευρωπη μετραει με 5mm αποσταση και Αμερικη με 15mm Προσωπικά τα 15 mm μου φαινονται μη ρεαλιστικα,κανεις δεν κρατάει την συσκευή 1.5 ποντο μακρια απο το αυτι οταν μιλαει.