Επειδή τελευταία υπάρχει πρόβλημα στο ξεκλείδωμα των κινητών από την Xiaomi (εγώ πήρα μήνυμα ότι το ξεκλείδωσαν και όταν πήγα να το κάνω unlock μου έλεγε ότι το κινητό είναι διαφορετικό απ' αυτό που πήρε έγκριση μέσω του Mi account) όπως λένε και οι ίδιοι (εδώ: en.miui.com/thread-434406-1-1.html ) είπα να δοκιμάσω τη μέθοδο που δείχνει εδώ ένας Ινδός ( youtube.com/watch?v=CxVM7yrHTSE ) με ένα τροποιημένο Unlock Bootloader file στο φάκελο images της Kenzo ... και φυσικά το κινητό κόλλησε. Μόλις ξεκινάει, δείχνει το Mi και σβήνει, ξανανοίγει, δείχνει πάλι το Μι και κλείνει τελείως.
To κινητό είναι το Redmi Note 3 με 3GB
Μπαίνει κανονικά σε fastmode δεν μπαίνει σε download mode.
Όταν είναι κλειστό και το συνδέσω στο υπολογιστή στο device manager το αναγνωρίζει σαν Qualcomm HS-USB Diagnostics 900E (com10)
Έχει κανείς καμιά ιδέα τι κάνω;
Να κάνω αυτό που λέει εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…C%CE%B5-locked-bootloade/ ;
Αυτές τις δύο μεθόδους που λέει εδώ (xiaomitips.com/guide/fix-brick…e-3-no-unlock-permission/) τις δοκίμασα (λίγο βιαστικά είναι η αλήθεια) και δεν λειτουργούν (η πρώτη δεν λειτουργεί επειδή το τηλέφωνο δεν μπαίνει στα download mode και η δεύτερη επειδή όταν πατάω adb devices δεν μου το αναγνωρίζει)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και καλή χρονιά
To κινητό είναι το Redmi Note 3 με 3GB
Μπαίνει κανονικά σε fastmode δεν μπαίνει σε download mode.
Όταν είναι κλειστό και το συνδέσω στο υπολογιστή στο device manager το αναγνωρίζει σαν Qualcomm HS-USB Diagnostics 900E (com10)
Έχει κανείς καμιά ιδέα τι κάνω;
Να κάνω αυτό που λέει εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…C%CE%B5-locked-bootloade/ ;
Αυτές τις δύο μεθόδους που λέει εδώ (xiaomitips.com/guide/fix-brick…e-3-no-unlock-permission/) τις δοκίμασα (λίγο βιαστικά είναι η αλήθεια) και δεν λειτουργούν (η πρώτη δεν λειτουργεί επειδή το τηλέφωνο δεν μπαίνει στα download mode και η δεύτερη επειδή όταν πατάω adb devices δεν μου το αναγνωρίζει)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και καλή χρονιά