Καλησπέρα στην ομάδα . Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθειά σας . Ιδιαίτερα τον NasDriver για τους οδηγούς και τα link που μου έστειλε . Με την πολύτιμη βοήθειά σας κατάφερα να εγκαταστήσω νέα ρομ !! Ποιός ;;;; Εγώ ο άσχετος !!! Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά μέχρι στιγμής το μόνο που παρατήρησα είναι ότι έκανε δύο αποσυνδέσεις από το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας . Φίλος μου ανέφερε ότι του συνέβη το ίδιο και οφείλεται στη διακοπή σήματος από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας λόγω κακοκαιρίας ??? Ένα μεγάλο Εύγε για όλο αυτό που έχετε στήσει !!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθειά . Ανεβάζω φωτογραφία από το about phone .
Τελικά πρόσκαιρη η χαρά ....Από το απόγευμα άρχισε να ανοιγοκλείνει μόνο του ξανά . Υπάρχει κάτι που έχετε να μου προτείνετε ?
Καλησπέρα, μήπως δεν εχει περαστει σωστα η rom/radio ειχα κινητο που μου το εκανε και κατι παιζοτανε με τα δικτυο κινητης.. Χρησιμοποιησε το κινητο χωρίς τη sim καρτα μεσα αν γινετε για καποιο διάστημα . Ειχα κινητο που εκανε restart λογω μπαταρίας. Μηπως υψηλη θερμοκρασία, εχεις τσεκαρει αν ειναι πολυ ζεστο οταν σου κανει το restart; Οταν σου κανει το restart ειναι random, τρεχεις καποια εφαρμογη, στο κανει μετα την εφαρμογή ;Τσεκαρε mah μπαταρίας και τη θερμοκρασία. Μαλλον βγαλε ενα screen shot τα στοιχεία μπαταριας λεει volt θερμοκρασία και mah.
@acilleasnm μια χαρα είναι η μπαταρία σου. Σου κρατάει? Εχεις διαπίστώσει να πέφτει γρήγορα? Παντως και θερμοκρασία πολυ καλή και αυτο μου δειχνει οτι σιγουρα δεν ανεβηκε η θερμοκρασία γιατι μεχρι να κατεβει στο 22 θελει λιγο χρόνο παραπάνω παντως απο το ξεκινημα του κινητου,γιατι σε φυσιολογικη θερμοκρασία νομιζω παιζει στους 30.Βεβαια βλεπω μια περίεργη μειωση στο γραφημα στα δεξια λιγο κατακόρυφη απο το Restart θα ειναι....
Κανε και το αλλοο με τη Sim αν μπορεις δουλεψε χωρίς Sim καρτα για ενα δαστημα 1-2 μερες.. Να τα αποκλείουμε ενα ενα..
Με το Bluetooth τι συνδέεις?