Διαφήμιση

Xiaomi mi drone 1080

• Xiaomi mi drone 1080

Εχω παραγγείλει ενα Mi Drone περα ότι την πάτησα γτ το κατάστημα μου το έστειλε με DHL και πληρωνω εκτελωνισμο θα ήθελα να μαθω αν μπορώ για το live view να εχω ταμπλέτα και οχι το τηλέφωνο μου. Επίσης ξέρει κάποιος αν χρειάζεται δεδομένα 4g/3g και GPS στο κινητό ή το ταμπλετ ? Και αν για να στηρίξω το ταμπλετ θέλει κάποιο έξτρα accessories? Με την πρώτη ευκαιρία οταν παρω το drone θα ανεβασω ένα άρθρο σχετικά.
    • Κάπου έχω διαβάσει ότι θέλει να το ρυθμίσεις με το GPS θέλει να το καλιμπραρεις δουλεύει από ότι θυμάμαι μόνο στην ΚΊΝΑ ψάξε λίγο στα φόρουμ διότι δεν θυμάμαι που το διάβασα !! ήταν όταν έψαχνα λόγω δουλειάς να το αγοράσω και τελικά πήρα το phantom 4. Αλλά μια και το αγόρασες κάλο δεχόμενου και καλές πτήσης ( μην ξεχνάς την νέα νομοθεσία περί drone ). Θα περιμένουμε να μας πεις λεπτομέρειες
    • Απο που το αγόρασες? Έχει βγει το νεο μοντελο αλλά μονο σε 1080p . Σκέφτομαι να το πάρω απο το banggood αλλά μάλλον με DHL θα το στειλει .... πόσο σου ζητάνε εκτελωνισμό ? Μπορείς να βάλεις ταμπλετ αλλά θέλει ανταπτορα-βάση για το χειριστήριο. Πιστέυω πως δε θελει να εχεις δεδομένα 4G 3G για να πετάξει , αν όμως θέλεις να βλέπεις το χάρτι τότε χρειάζετε. Υπάρχουν βιντεάκια στο youtube που θα σε βοηθήσουν. Αυτός έχει βάλει ταμπλετ --->
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jali έγραψε:

Εχω παραγγείλει ενα Mi Drone περα ότι την πάτησα γτ το κατάστημα μου το έστειλε με DHL και πληρωνω εκτελωνισμο θα ήθελα να μαθω αν μπορώ για το live view να εχω ταμπλέτα και οχι το τηλέφωνο μου. Επίσης ξέρει κάποιος αν χρειάζεται δεδομένα 4g/3g και GPS στο κινητό ή το ταμπλετ ? Και αν για να στηρίξω το ταμπλετ θέλει κάποιο έξτρα accessories? Με την πρώτη ευκαιρία οταν παρω το drone θα ανεβασω ένα άρθρο σχετικά.
      Πως πήγε το τελωνείο τελικά? Με ενδιαφέρει και εμένα το συγκεκριμένο drone.
      Ευχαριστώ
    • Έχουμε ρε παιδιά κανένα νεότερο με το drone της xiaomi, αξίζει τα λεφτά του; Πείτε εντυπώσεις όσοι το έχετε
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.