@original_21_ Υπέροχα σε λίγο θα ανοίξει υπομονή η ρυθμίσεις τις αρχικές θα τις κάνεις στα Αγγλικά περιμένω να μου πεις ότι είναι όλα o.k. έτσι Καρντάση
Redmi Pro - Δεν έχω πρόσβαση στο recovery (unlocked bootloader)
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
@original_21_ Υπέροχα σε λίγο θα ανοίξει υπομονή η ρυθμίσεις τις αρχικές θα τις κάνεις στα Αγγλικά περιμένω να μου πεις ότι είναι όλα o.k. έτσι Καρντάση
[Προχωράμε ΑΜΕΣΩΣ σε Factory Reset (Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache), για να αποφύγετε το BootLoop.
Πηγαίνετε wipe ->advacnced wipe και επιλέγετε cache + dalivk cahe + data και μετά σέρνετε τα βελάκια δεξιά!!] -
Ο/H original_21_ έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
[Προχωράμε ΑΜΕΣΩΣ σε Factory Reset (Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache), για να αποφύγετε το BootLoop.
Πηγαίνετε wipe ->advacnced wipe και επιλέγετε cache + dalivk cahe + data και μετά σέρνετε τα βελάκια δεξιά!!]
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H original_21_ έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
Πηγαίνετε wipe ->advacnced wipe και επιλέγετε cache + dalivk cahe + data και μετά σέρνετε τα βελάκια δεξιά!!]
Τι σημαίνει αυτό;
Sent from my iPhone using Tapatalk -
@original_21_ ΄Πήγαι νε Wipe > Format Data Γράψε yes > back back ΄Πήγαι ΜΕΤA Προσεχε reboot recovery ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache > Back->Back
Install rom -
To εκανα. Για κάποιο λόγο δεν κανενα file στο κινητο. Διάβασα λιγο σε άλλα side και το 128gb (όπως το δικο μου) έχει προβλημα με TWRP.
-
@original_21_ Είσαι o.k. τώρα ναι ?? μην ξεχάσεις να κάνεις τις πρώτες ρυθμίσεις είπαμε στα Αγγλικά και καλό είναι να πάρεις ένα backup o.k. Περιμένω να μου πεις ότι είναι όλα o.k. για να βγώ από το internet
-
Παιδία, σας ευχαριστώ πολύ. Αύριο το πρωι θα επαναφέρω την κινέζικη, και θα περιμένο να βρεί κάποια λύσει με το δικό μου κινητό. Καλό βράδυ!!!
=============== Ιαν 4th 2017, 1:56am ===============
Ο/H derveni έγραψε:
@original_21_ Είσαι o.k. τώρα ναι ?? μην ξεχάσεις να κάνεις τις πρώτες ρυθμίσεις είπαμε στα Αγγλικά και καλό είναι να πάρεις ένα backup o.k. Περιμένω να μου πεις ότι είναι όλα o.k. για να βγώ από το internet
-
Παιδιά ξέχασα να αναφέρω ότι για να μπει στο recovery το έκανα την πρώτη φορά μέσω fastboot command . Το πρόβλημα όμως παραμένει και η TWRP δεν μπορεί να κάνει mount την μνήμη και μου δείχνει ότι δεν υπάρχουν αρχεία στο κινητό. Επίσης δεν μπορεί να κάνει format, wipe κλπ. Γνωρίζεται κάποια λύση;
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Ο/H original_21_ έγραψε:
Γνωρίζεται κάποια λύση;
Wipe-format data...
Μετά από αυτό θα δεις ότι ο αποθηκευτικός σου χώρος θα έχει μονο έναν φάκελο τον TWRP.
Μετά το format data θα γυρισεις πισω και θα κάνεις reboot recovery..
Αν δεν βλεπει ο υπολογιστής τον αποθηκευτικό θα μπεις mount και θα κάνεις enable mtp. -
-
Ο/H stchr75 έγραψε:
Και εγω το 4Gb 128Gb εχω. Το recovery δουλευει κανονικα.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορείς να μου στείλεις το recovery που χρησιμοποιείς για το Redmi Pro.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα