Διαφήμιση

ΜΕΓΕΘΟΣ RAM

• ΜΕΓΕΘΟΣ RAM

Καλησπέρα στην κοινότητα. Μόλις πήρα το νέο μου Xiaomi redmi pro 4Gb ram . Αυτό που βλέπω στο τηλέφωνο είναι ότι διαθέσιμα είναι μόνο τα δύο 2Gb ram. Πως ξεπερνιέται αυτό το πρόβλημα;
    • που ακριβώς είναι το πρόβλημα;
      Και τα 2 GB ram που περισσεύουν άχρηστα θεωρούνται....Γιατί ουσιαστικά δε τα χρησιμοποιεί η συσκευή ενώ έχει τι δυνατότητα...
      Σωστά δουλεύει αραξε
    • Κατ αρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τότε τι ρόλο παίζει η αναγραφή ότι έχει 4gb;. Υπάρχει περίπτωση να απελευθερωθούν τα άλλα δύο΄;.Γιατί δυστυχώς δεν έκανα έλεγχο ότι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, και μόλις φορτώσω δύο τεχνικά προγράμματα, που είναι περίπου 780ΜΒ το τηλέφωνο θα κολάει.
    • Διαφήμιση
    • αν απελευθερωθούν πολύ απλά δεν θα είχες smartphone(δεν θα ήταν σε αναμονή ο FPS,δεν θα πατιόταν το power button,δεν θα λειτουργούσε ο συγχρονισμός στο idle και πάει λέγοντας)αυτά τα δύο που σου δεσμεύει Δλδ ντεφακτο είναι για να δουλεύει το κινητό το ότι έχεις αλλά 2 είναι υπεραρκετά ....
      Αν καταφέρεις και κανείς Xiaomi με 4 GB ram να κολλήσει ποτέ ,θα σε δούμε πιθανόν πρωτοσέλιδο στο επόμενο βιβλιο Γκίνες...

Το ότι αναγράφει ότι έχεις 4 αλλά χρησιμοποιούνται τα 2 αρα μένουν 2 έχει την λογικη ότι αν είχες 2 αλλά χρησιμοποιούνταν τα 2 θα είχες 0...
    • Ευχαριστώ και πάλι. ΔΗΛΑΔΗ τα 2 είναι για εγκατάσταση apks και τα άλλα 2 για να έχει δυνατότητα καλύτερης επεξεργασίας;
    • Μήπως μπερδεύεις την RAM με την ROM; Γιατί δεν έχει καμία σχέση η εγκατάσταση εφαρμογών (apk όπως τις λες...) με την μνήμη RAM. Όχι άμεση τουλάχιστον.

From my RN3 Pro
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • μπα απλα ειναι ψυχαναγκαστικός όπως ακριβώς ήμουν και εγω που πατουσα 2.000.000 φορες το χ στο task killer μεχρι να γράψει 1,8 Gb διαθέσιμα χωρις λόγο)
      Τωρα και μετα από διαφορα συνεδρια σε κοινωνικες ομαδες :lol: εχω απενεργοποιησει την βελτιστοποιηση miui και τον ελεγχο δραστηριοτητας στο παρασκηνιο και ουτε με νοιαζει τη γράφει εκει πια....
      Ειμαι ο Δημητρης και ειμαι καλα,,,
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Krasdimi έγραψε:

μπα απλα ειναι ψυχαναγκαστικός όπως ακριβώς ήμουν και εγω που πατουσα 2.000.000 φορες το χ στο task killer μεχρι να γράψει 1,8 Gb διαθέσιμα χωρις λόγο)
      Τωρα και μετα από διαφορα συνεδρια σε κοινωνικες ομαδες :lol: εχω απενεργοποιησει την βελτιστοποιηση miui και τον ελεγχο δραστηριοτητας στο παρασκηνιο και ουτε με νοιαζει τη γράφει εκει πια....
      Ειμαι ο Δημητρης και ειμαι καλα,,,
      Ρε μπάς και νομίζεις ότι έχεις iPhone ? :P
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H dhmlaz έγραψε:

Πως ξεπερνιέται αυτό το πρόβλημα;
      Πρόβλημα θα υπάρχει όταν το κινητό αρχίσει και κολλάει..
      Μέχρι τότε όλα είναι φυσιολογικα.
      Το σύστημα χρησιμοποιεί ποσοστιαία όση μνήμη χρειάζεται...
      Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα κολλήσει ότι και να κάνεις....