Διαφήμιση

Απορίες : Dolby Atmos & Τηλεχειρισμός

• Απορίες : Dolby Atmos & Τηλεχειρισμός

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω πρώτα από όλα, είναι, τι παίζει με αυτές τις εφαρμογές ; Τι είναι, τι προσφέρουν ;
      Γιατί είναι προεγκατεστημένες πλέον ( ειδικά το Dolby Atmos που μπήκε πρόσφατα )

Αυτό που με παραξένεψε ακόμη περισσότερο είναι πως σε εμένα που έχω την stable έκδοση,
      1ον : Την εφαρμογή "Τηλεχειρισμός" ιδιαίτερα, δεν μπορώ να την διαγράψω από το σύστημα μου. Γιατί;
      2ον : Ακόμη χειρότερα, από την εφαρμογή "Ασφάλεια" -> "Δικαιώματα" , δεν μπορώ να της αφαιρέσω δικαιώματα. π.χ. την τοποθεσία, όσο και να της την απενεργοποιώ εγώ, αυτή δε το δέχεται. Τι γίνεται ;

Σας ευχαριστώ πολύ.
    • Αν και δεν είμαι ειδικός, my 2 cents:

1) Σχετικά με το Dolby Atmos, είναι μια εφαρμογή που έχει γίνει port για την ενίσχυση του ήχου με την συγκεκριμένη τεχνολογία της Dolby.
      2) Σχετικά με το "Τηλεχειρισμός" , αν είναι το Mi remote που φαντάζομαι, είναι μια εφαρμογή για να μπορείς να αξιοποιήσεις τις υπέρυθρες. Διαλέγεις τη
      συσκευή (πχ TV, aircondition κλπ), μετά μάρκα και τέλος κάνεις calibrate την εφαρμογή για να επικοινωνήσει με τη συσκευή σαν remote control.

Δεν γνωρίζω, ούτε είχα παρατηρήσει, γιατί δεν μπορεί να αφαιρεθεί ή τι παίζει με τα δικαιώματα..
    • Ο/H stamatisv έγραψε:

Αν και δεν είμαι ειδικός, my 2 cents:

1) Σχετικά με το Dolby Atmos, είναι μια εφαρμογή που έχει γίνει port για την ενίσχυση του ήχου με την συγκεκριμένη τεχνολογία της Dolby.
      2) Σχετικά με το "Τηλεχειρισμός" , αν είναι το Mi remote που φαντάζομαι, είναι μια εφαρμογή για να μπορείς να αξιοποιήσεις τις υπέρυθρες. Διαλέγεις τη
      συσκευή (πχ TV, aircondition κλπ), μετά μάρκα και τέλος κάνεις calibrate την εφαρμογή για να επικοινωνήσει με τη συσκευή σαν remote control.

Δεν γνωρίζω, ούτε είχα παρατηρήσει, γιατί δεν μπορεί να αφαιρεθεί ή τι παίζει με τα δικαιώματα..
      Όταν λες για την ενίσχυση του ήχου; Δηλαδή κάνει τα ηχεία να ακούγονται περισσότερο ή για καλύτερη ποιότητα ; :P
      Όσα για το remote α.. μάλιστα θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή, στο Mi4 γιατί το Mi3 νομίζω δεν έχει υπέρυθρες, έτσι δεν είναι; Οπότε κιόλας παίζει σε συγκεκριμένες συσκευές αυτό, σωστά;

Αν πάντως παίζει σε συγκεκριμένες συσκευές κιόλας, τότε αν δεν μπορείς να το αφαιρέσεις είναι πολύ κακό, κάτι πρέπει αν γίνει για αυτό.

Περιμένω την άποψη σας, ευχαριστώ. :)
    • Διαφήμιση
    • Για το dolby atmos, ύποτίθεται οτι ενισχύει την ποιότητα του ήχου κυρίως με ακουστικά. Θεωρητικά προσφέρει βελτιωμένη απόδοση ήχου σε ψηλά-χαμηλά, δύναμη, καθαρότητα κλπ.
      Για το mi remote, είναι ωραίο, το χρησιμοποιώ με μερικές συσκευές ήδη:) . Σχεδόν με όλες τις συσκευές που το δοκίμασα έχω κάνει pair.
      Το mi4 έχει σιγουρά IR Blaster, το mi3 δεν πρέπει να έχει, οπότε προφανώς το mi remote δεν θα λειτουργεί στο mi3.

Αν θέλεις οπωσδήποτε να τα σβήσεις, με μια γρήγορη αναζήτηση και χωρίς να έχω δοκιμάσει τι πάιζει βρίσκω αυτά για το dolby atmos: How to install Dolby Atmos on Android Jelly Bean, Kitkat, Lollipop & Marshmallow | TechBeasts , How to uninstall Dolby atmos in any Android phone - YouTube και για το mi remote Θα δοκίμαζα για αρχή μέσα απο κάποιο πακέτο όπως https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.free&hl=en .
    • νομιζω οτι μπορεις να διαγραψεις οποια εφαρμογη θελεις, αν ξεζιπαρεις το αρχειο ζιπ της ρομ και μετα το ξαναφλασαρεις απο twrp.
      Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
    • Μπορείς να σβήσεις οποία εφαρμογή πατάς παρατεταμένα και εμφανίζεται πάνω ο κάδος. Οι άλλες είναι εφαρμογές συστήματος.

RN2 Official Global 8.1.2.0