να σε διορθώσω στο ότι: "με τις China κάνεις unlock bootloader, με την Global Stable είναι έτοιμο για χρήση, με ελληνικά, play store και OTA Updates" ???
τις ρομ που γράφεις, θα τις κατεβάσει εάν δεν αρπάξει μόνο του το κινέζικο mi pcsuite την τελευταία china stable ή εάν θέλει να παρακάμψει την china stable που βρίσκει μόνο του το κινέζικο mi pcsuite και θέλει να φυτέψει για παράδειγμα την china developer για σίγουρο ξεκλείδωμα ή την global stable για κανονική χρήση όπως είπες....
(εσένα @lionlion σου πα, σε κάθε 3 μηνύματα θα σου δίνω μια απάντηση...στο μεταξύ να διαβάζεις και να ακολουθείς τυφλά αυτά που σου γράφω, χωρίς μα και μου!!!! )
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Μια τελευταία άρχισα να καταλαβενω της βρηκα και της τρεις που ειπες με πια διαδικασίας να περνω δηλ την μια την άλλη και την τρίτη. Γιατί στο τριτο κομμάτι λέει οτι θα βρει μονο του την rom και κάτι άλλο που λέει. Στο κινεζικο λέει την βρίσκει μόνο του δεν λέει για της αλες που θα κατεβάσω
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πηγα στο κινεζικο μου αναγνωρίζει το κιν αλλα μου εβγαλε δυο επιλογές recover η fastboot τι επιλεγω
Να ρωτήσω βάζω τώρα την rom που βάζει το κινέζικο μετά για να βάλω ελληνικά πρέπει να ξεκλειδωσω τον bootloader ; και μετα να εγκαταστήσω την ελληνική rom;
αν μπορεί καπιος έκανα εγκατάσταση rom έφτασε σε ενα σιμιο και μετα έβγαλε στον υπολογιστή κατι με δυο επιλογές στα κινέζικα εγω πάτησα την πρωτη και εχει μινει το κηνιτο με λογότυπο mi!!!!