μονο με το hack
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
-
-
Kαλημερα κανεις απο θεσσαλονικη να το προσπαθησουμε παρεα το hack?την εχω και καθετε.
-
Καλησπέρα και συγνώμη αν θα ρωτήσω κάτι το οποίο έχει απαντηθεί ήδη αλλά το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι στην προσπάθεια να λύσω το θέμα που έχω με την κάμερα μου.
Έχω την Xiaomi Mijia 1080P Smart IP Camera - White απο Gearbest.
Έχω κατεβάσει το Mi Home έκδοση 5.0.10, η κάμερα είναι σε firmware 3.3.10_0147 .
Όλα οκ στο θεμα του setup, απλά το πρόβλημα μου είναι οτι μπορώ να δω το live feed της κάμερας σχεδόν μόνο οταν είμαι συνδεδεμένος με κάποιο wi-fi στο κινητό μου.
Με 3g/4g ούτε λόγος. Μου κολλάει στο μήνυμα "Establishing a safe connection...20 %" και μετά πετάει ένα error (Cannot open camera -90, Try again later).
Καποιες φορές με μερικά wi-fi όπως της δουλειάς ( το οποίο δεν είναι και το πιο γρήγορο) δεν θα συνδεθεί.
Κάποια ιδέα? Κάποια βοήθεια μήπως ? -
-
-
να ζητήσω μια χάρη;μπορεί κάποιος να φτιάξει έναν οδηγό με το hack στα ελληνικά γιατί δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα ....ευχαριστώ
-
Πριν από λίγο βρήκα update με κωδικό 3.3.3.25 το οποίο και πέρασα και η κάμερα λειτουργεί μια χαρά.Μάλιστα η εφαρμογή mi home με αφήνει να αλλάξω την περιοχή από China σε Ευρώπη αλλά δεν έχει Μέσα κάμερες ώστε να περάσω την δικιά μου.
Sent from my 1+3T΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Ο/H paiktaras έγραψε:
Πριν από λίγο βρήκα update με κωδικό 3.3.3.25 το οποίο και πέρασα και η κάμερα λειτουργεί μια χαρά.Μάλιστα η εφαρμογή mi home με αφήνει να αλλάξω την περιοχή από China σε Ευρώπη αλλά δεν έχει Μέσα κάμερες ώστε να περάσω την δικιά μου.
Sent from my 1+3T
πριν δεν δουλεύε?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Ο/H paiktaras έγραψε:
Sent from my 1+3T
πριν δεν δουλεύε?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Όχι, αφού γράφω ότι δεν υπάρχει κάμερα να επιλέξω.Απλά παλιότερα εάν επέλεγες Ευρώπη δεν συνδέοσουν με τα στοιχεία σου
Sent from my 1+3T΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
ρε παιδιά εγώ κάνω το hack κανονικά και μετά δεν μπορώ να μπω στην σελίδα να το ενεργοποιήσω με τίποτα ...μου βγάζει συνέχεια η σελίδα δεν βρέθηκε.
-
Ο/H paiktaras έγραψε:
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Ο/H paiktaras έγραψε:
Sent from my 1+3T
Sent from my 1+3T
-
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Ο/H paiktaras έγραψε:
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Ο/H paiktaras έγραψε:
Sent from my 1+3T
Sent from my 1+3T
Δεν έχω το hack βάλει
Sent from my 1+3T΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-