Διαφήμιση

Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

• Mi Home (από palystore, όχι το δικό μας) 4.1.16
      Firmware 3.0.4.9

Δεν δίνει κάτι πιο καινούργιο.
    • Ο/H Xstos έγραψε:

Ο/H crow έγραψε:

πλεον στο gearbest εχει 2 μερες που αναφερει στο description οτι δεν δουλευει σε Ευρωπη και Αμερικη!
      Αυτό είναι εντελώς π@παρια, μάλλον για να πουλάει την "ευρωπαϊκή" έκδοση (που δεν έχει καν στοκ :D ).Η απλή κινέζικη δουλεύει απροβλημάτιστα. Η απόδειξη είναι μπροστά μου, αυτή τη στιγμή ;)
      Κάποιο κατάστημα μάλιστα, την έχει σε ευρωπαϊκή αποθήκη, ελάχιστα πιο ακριβά.
      Θα πρότεινα να μην δίνεις τόσο σίγουρες απαντήσεις την στιγμή που οι περισσότεροι έχουμε πρόβλημα. Το εαν σου έτυχε και πήρες την κάμερα για την ευρώπη δεν σημαίνει ότι όλοι θα είναι τόσο τυχεροί. Το πρόβλημα ξεκίνησε εδώ και αρκετό καιρό, απλά τώρα μάλλον τελειώσε το απόθεμα με τις κάμερες που παίζουν ευρώπη. το κλειδωμα γίνεται απο την MAC της κάμερας.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H cyberguy έγραψε:

Θα πρότεινα να μην δίνεις τόσο σίγουρες απαντήσεις την στιγμή που οι περισσότεροι έχουμε πρόβλημα. Το εαν σου έτυχε και πήρες την κάμερα για την ευρώπη δεν σημαίνει ότι όλοι θα είναι τόσο τυχεροί. Το πρόβλημα ξεκίνησε εδώ και αρκετό καιρό, απλά τώρα μάλλον τελειώσε το απόθεμα με τις κάμερες που παίζουν ευρώπη. το κλειδωμα γίνεται απο την MAC της κάμερας.
      Αγαπητέ, ακούγεσαι πολύ σίγουρος για κάτι που μάλλον δεν είσαι...
      Αν ανατρέξεις στις τελευταίες σελίδες του νήματος θα δεις ότι έχω δύο (2) κινέζικες κάμερες, καμία ευρωπαϊκή και ότι και οι 2 δουλεύουν άριστα, με τα στοιχεία firmware και app, τα οποία έχω παραθέσει. Η απάντησή μου, που μάλλον αποσπασματικά διάβασες αφορά αυτό ακριβώς το γεγονός και προφανώς είμαι απολύτως σίγουρος για τα γραφόμενά μου. Η διαφορά μας είναι ότι εσύ σε 2 σημεία μιλάς για τις ευρωπαϊκές, ενώ εγώ μόνο για κινέζικες.
    • Ο/H Xstos έγραψε:

Ο/H cyberguy έγραψε:

Αγαπητέ, ακούγεσαι πολύ σίγουρος για κάτι που μάλλον δεν είσαι...Αν ανατρέξεις στις τελευταίες σελίδες του νήματος θα δεις ότι έχω δύο (2) κινέζικες κάμερες, καμία ευρωπαϊκή και ότι και οι 2 δουλεύουν άριστα, με τα στοιχεία firmware και app, τα οποία έχω παραθέσει. Η απάντησή μου, που μάλλον αποσπασματικά διάβασες αφορά αυτό ακριβώς το γεγονός και προφανώς είμαι απολύτως σίγουρος για τα γραφόμενά μου. Η διαφορά μας είναι ότι εσύ σε 2 σημεία μιλάς για τις ευρωπαϊκές, ενώ εγώ μόνο για κινέζικες.
      Και οι κινέζικες δουλεύουν ειναι παλιάς κατασκευής, οι νεότερες είναι μόνο κλειδωμένες.

Δες τα παρακάτω links
      Getting Xiaomi Xiaofang 1080p camera to work outside China - Page4 - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum
      Original Xiaomi xiaofang Smart 1080P WiFi IP Camera - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum
      Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera (XIAOFANG) - Firmware - Page11 - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum

Μπορώ να ποστάρω links με ανθρώπους με το ίδιο πρόβλημα, αλλά νομίζω κατάλαβες το νόημα
    • Ο/H cyberguy έγραψε:

Και οι κινέζικες δουλεύουν ειναι παλιάς κατασκευής, οι νεότερες είναι μόνο κλειδωμένες.
      Τις δικές μου τις έχω 2 μήνες. Δεν ξέρω αν θεωρούνται παλιές ή νεότερες.
      Περιμένω με ανυπομονησία το τελευταίο update για να κάνω το "πείραμα".
    • oποτε παιδιά υπάρχει κάποια λύση η θα τις φάμε στην μάπα(πήρα 2 για φίλο ,οι δίκες μου δουλεύουν κανονικά αυτές όχι)...μια λεπτομερια που είδα είναι ότι οι παλιές που έχω έχουν τρυπούλα που βάζεις pin για να κάνεις setup ενώ αυτές έχουν κάτι σαν κουμπάκι που το πατάς ...όλες τις έχω πάρει από gearbest
    • Διαφήμιση
    • Ο/H r1teo έγραψε:

oποτε παιδιά υπάρχει κάποια λύση η θα τις φάμε στην μάπα(πήρα 2 για φίλο ,οι δίκες μου δουλεύουν κανονικά αυτές όχι)...μια λεπτομερια που είδα είναι ότι οι παλιές που έχω έχουν τρυπούλα που βάζεις pin για να κάνεις setup ενώ αυτές έχουν κάτι σαν κουμπάκι που το πατάς ...όλες τις έχω πάρει από gearbest

Μπορείς να περάσεις ένα hack που την κάνει ip camera, αλλά την δουλεύεις απευθείας και όχι μέσω Mi home

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
    • Στο gearbest πλεον αναφέρει το support οτι η κάμερα δεν δουλεύει σε ευρώπη και αμερική (ip-cameras/pp_620813.html) οπότε είναι επίσημο, όποιος αγόρασε την συγκεκριμένη κάμερα δεν μπορεί να την χρησιμοποιήσει.

Η διαδικασία για το hack είναι αυτή

• Καλα ρε παιδια μας δουλευουν;Παρελαβα και γω χθες και δε δουλευει.Πουθενα δεν ανεφεραν για χρηση μονο στη ΚΙνα οταν εκανα αγορα.Εκτος απο το hack πιο πανω υπαρχει και αυτο το λινκ HowTo: Flash original Xiaomi firmware from sdcard (factory reset) · samtap/fang-hacks Wiki · GitHub, αν βγαλει κανεις ακρη ας μας πει.
    • Διαφήμιση
    • Την παρελαβα σημερα , την εκδσοση χωρις το pin δεν εκανα update το firmware της καμερας και εβαλα το mihome 4.0.8 μεχρι στιγμης δουλευει οκ! Αναβαθμισεις δεν επιχειρώ!! Επισης δεν συνδεεται με 4g/3g προς το παρων.

firmware καμερας 3.0.3.56