ΝΑΙ! Τελικά μπόρεσα και τη σύνδεσα με την έκδοση mihome 3.9.5 αλλα όταν πατάω να μπω κρασάρει... αν σβησω την εφαρμογη και βάλω τη τελευταια μπαίνει αλλά η εικόνα είναι μαύρη και δείχνει την ημερομηνία κάτω όταν κόλλησε, δλδ 8/2/17 και ώρα επίσης κολλημένη.. και ούτε buffareiΟ/H efkolo έγραψε:
αποκρίνεται όταν πατάς το setup?
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
-
-
Εγω παρελαβα μια σημερα και περιμενω ακομα μια. και αμα βολεψει θα παρω ακομα μια.
αποκλειστικος σκοπος ειναι να συνδεθουν με το smarthome,
εχω θεμα με τα κινεζικα. η εφαρμογη του doctor την εχει στα ελληνικα?
μπορει καποιος να μου μεταφρασει αυτα που εβαλα στο συνημμενο? ειναι στο σημειο που θελω να δώσω εντολή για να τραβήξει video-photo κτλ. -
-
ΝΑΙ! Τελικά μπόρεσα και τη σύνδεσα με την έκδοση mihome 3.9.5 αλλα όταν πατάω να μπω κρασάρει... αν σβησω την εφαρμογη και βάλω τη τελευταια μπαίνει αλλά η εικόνα είναι μαύρη και δείχνει την ημερομηνία κάτω όταν κόλλησε, δλδ 8/2/17 και ώρα επίσης κολλημένη.. και ούτε buffarei
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Εγώ προσωπικά τα κατάφερα έκανα απεγκατάσταση του δικού μας mi home και εγκατάσταση από το play store και βλέπω και τις δύο κάμερες και την 1080p και την yi κανονικά
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι και τις δύο με την ίδια εφαρμογή είναι σε διαφορετικά μέρη όχι στον ίδιο χώρο , αλλά ναι τις βλέπω
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ξαναρωτάω: την ίδια στιγμή στην ίδια οθόνη χωρίς να κάνεις κάτι περιισότερο βλέπεις και τους δύο χώρους;
-
Μήπως έχει βρει κάποιος έναν οδηγό για την ρύθμιση αυτοματοποιημενων λειτουργιών;
-
-
Κάνει εγγραφή, έχει υποδοχή για sd card
-
Ο/H wankel13 έγραψε:
Κάνει εγγραφή, έχει υποδοχή για sd card
Με sd κάρτα ποσο να κρατήσει; Επίσης η sd κάρτες αν θυμάμαι καλά... Μετά από κάποιον αριθμό επανεγγραφής χαλανε... Τι λέτε;
Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες