Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
-
-
-
-
ευχαριστώ. @takisfrag Πόσο κρατάει με power band 20.000mah γνωρίζεις ;
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
ευχαριστώ. @takisfrag Πόσο κρατάει με power band 20.000mah γνωρίζεις ;
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Τίποτα βρε τι ευχαριστείς , με power bank δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει αν και έχω 10000 θα το δω κάποια στιγμή αλλά θα παίζουν διάφοροι παράγοντες ρόλο πχ εάν έχεις ενεργή την ανίχνευση κίνησης θα τρώει ενέργεια .
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ε πως αλλιώς θα τι δοκιμάσουμε; ☺️ ναι αυτο θελω να κάνω.... με ανίχνευση κίνησης σε ένα εξωτερικό σημείο;.
-
καλησπερα σε ολους,
αγορασα την XiaoFang 1080p IP Camera και δουλευει αψογα. Την εχω συνδεσει ασυρματα με το router του σπιτιου μου βασει οδηγιων και χρησιμοποιω το MiHome Αpp για να χειρίζομαι την καμερα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: εαν θελω να μεταφερω/λειτουργησω την καμερα σε αλλο σπιτι π.χ. ενος φιλου που εχει αλλο wifi/router πως συνδεω την καμερα σε αυτο? Οταν συνδεσω την καμερα στο ρευμα στο καινουργιο σπιτι, θα μου βγαλει επιλογη π.χ στο κινητο να διαλεξω νεο wifi και να βαλω το νεο wifi password ή πρεπει να κανω κατι εγω στην καμερα?
ευχαριστω για την βοηθεια -
Θα της κάνεις reset με την βελόνα και θα ξανακάνεις όλη την αρχική διαδικασία από την αρχή.
Δεν έχει χώρο στη μνήμη της ώστε να κρατάει δύο διαφορετικές ρυθμίσεις. Το ίδιο θα ξανακάνεις όταν την μεταφέρεις και πάλι πίσω στο σπίτι σου. -
Ευχαριστω για την αμεσοτητα. κατι τελετυαιο.
πως κανω reset με την βελονα? αφαιρω πρωτα την καμερα απο το app?
υπαρχει καποιο manual να κατεβασω απο καπου?
hard reset σε περιπτωση γενικου μπλοκαρισματος πως κανω? -
Από κάτω κάνεις το reset με το ειδικό εργαλείο που είχε μέσα στην συσκευασία ,που δεν είναι άλλο από αυτό που βγάζουμε τις sim από τα κινητά !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ναι γνωριζω απο που, αλλα δεν ξερω το πως. Με τον ιδιο τροπο που κανω το setup ή κραταω π.χ. παρατεταμενα την βελονα?
ευχαριστω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες