Διαφήμιση

Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

• Τιποτε. Εγώ μάλλον θα την πάρω, μια και δεν βλέπω άλλη λύση
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Πήρα refund από bang good, πούλησα την κάμερα στο ebay και παράγγειλα μια dlink πού σου προσφέρει access χωρίς port redirect κτλ

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
    • Ο/H tsilout88 έγραψε:

@gkanton τι εννοείς το έκανες και δουλεύει; Απλά αποσυνδέσεις την κάμερα την συνδέσεις την επόμενη μέρα και πλέον είναι σταθερό μπλε το λαμπάκι; Απλά αυτό; Βοήθα να μας σώσεις!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Να εξηγήσω λοιπον...Εχω δυο από τις εν λογω καμερες. Η μια είναι με τρυπακι στο σεταπ και η άλλη με μπουτονάκι νεοτερης εκδοσης...Η πρωτη δουλευει αψογα και το μπλε λαμπακι είναι σταθερο, βλεπω από παντου, από το δικο μου wifi, από εξωτερικα wifi και από 3g kai 4g...Η δευτερη καμερα δεν μου δουλευε...πεταγε το γνωστο ότι δουλευει μονο στην Κινα. Μετα τις διορθωσεις που εκανα από τον φιλο crow ...βλεπω από το δικο μου wifi, το μπλε λαμπακι όμως δεν είναι σταθερο αλλα φλασαρει!...αποτέλεσμα τωρα.. δεν βλεπω εικονα από εξωτερικα wifi(καφετεριες κ.λ.π) ουτε και από 3g kai 4g.. 8| αυτό δεν το ειχα δοκιμασει και ενθουσιάστικα στην αρχη, αλλα ματαια.. :( :(

=============== Ιουν 7th 2017, 12:07pm ===============
      Εκανα μια πατατιά και μπλοκαρισα την καμερα... :( την δηλωσα σαν... isa-camera-isc5_miap8 το αποτέλεσμα είναι ότι και reset να κανω δεν βγαινει από εκει... :( τωρα επιλεγοντας άλλη καμερα, δεν ανιχνευει πλεον το δικτυο... :( καμμια βοηθεια;;
    • Διαφήμιση
    • Χαχαχαχαχα φιλε μου, σε μας ετσι κι αλλιως δεν δουλευει απο την αρχη, οποτε θα σε πληγωσω, αλλα εγω τουλαχιστον δεν ασχολουμαι πια :P
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H gkanton έγραψε:

την δηλωσα σαν... isa-camera-isc5_miap8 το
      Πως το έκανες αυτό?
      Οταν κανεις προσθεση καμερας(+) κανεις επιλογη την καμερα...εγω επελεξα την isa-camera-isc5_miap8..ειναι μεσα στις επιλογες... :(
    • Παιδια εστειλα mail στην Xiaomi και μου απαντησαν το εξης¨

Greetings from Xiaomi!

Thank you for writing us. I will be glad to assist you.

I understand your concern and regret the inconvenience you have experienced. I would like to inform you that as of now, we are not selling our products in your region and also not having any service center there so would request you to please get in touch with the vendor/website from where the device was bought for further assistance.

Please get in touch with us if you need any further assistance.

Regards,
      Shrangarika

Xiaomi Customer Support

X( X( X( X( X(
    • Διαφήμιση
    • Ο/H crow έγραψε:

Παιδια εστειλα mail στην Xiaomi και μου απαντησαν το εξης¨

Greetings from Xiaomi!

Thank you for writing us. I will be glad to assist you.

I understand your concern and regret the inconvenience you have experienced. I would like to inform you that as of now, we are not selling our products in your region and also not having any service center there so would request you to please get in touch with the vendor/website from where the device was bought for further assistance.

Please get in touch with us if you need any further assistance.

Regards,
      Shrangarika

Xiaomi Customer Support
      Και αυτη Yi Home Camera τοτε που λεει οτι ειναι International εκδοση και πουλιεται και εδω στην Ελλαδα, τι ειναι ? Θα μας τρελλανουν .... Εγω παντως θα την παρω και θα τη δοκιμασω, μια και στο μαγαζι που την πουλαει, μου ειπαν οτι αν δεν παιζει θα μου επιστρεψουν τα λεφτα .....
      Κώστας
    • Ο/H gkanton έγραψε:

Οταν κανεις προσθεση καμερας(+) κανεις επιλογη την καμερα...εγω επελεξα την isa-camera-isc5_miap8..ειναι μεσα στις επιλογες...
      Επειδή αυτο είναι το πως βλέπει το MI Home την κάμερα (driver) με παρέμβαση στην συσκευή σου δεν λύθηκε ??
    • Λοιπόν παιδιά μπόρεσε κανείς να χρησιμοποιήσει το hack από το github? Γιατί εγώ δεν μπορώ. Πρώτον γιατί το μπλε λαμπάκι δεν σταματάει ποτέ για να βάλω την κάρτα sd, και όταν την βάζω χωρίς να σταματήσει δεν κάνει τπτ. Δεύτερον σήμερα μου έβγαλε εφαρμογή για ενημέρωση στο mihome την 4.1.30. Την έκανα με την ελπίδα να έχει φτιάξει αλλά τζιφος. Όμως βγάζει πλέον όλο το μήνυμα στα αγγλικά και σου δίνει δυνατότητα για complain και αποστολή φωτογραφίας του κουτιού της κάμερας με τις πληροφορίες. Δεν ξέρω αν βοηθήσουν η την ξεμπλοκαρουν, μις μου απαντήσουν θα σας πω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H tsilout88 έγραψε:

Λοιπόν παιδιά μπόρεσε κανείς να χρησιμοποιήσει το hack από το github? Γιατί εγώ δεν μπορώ. Πρώτον γιατί το μπλε λαμπάκι δεν σταματάει ποτέ για να βάλω την κάρτα sd, και όταν την βάζω χωρίς να σταματήσει δεν κάνει τπτ. Δεύτερον σήμερα μου έβγαλε εφαρμογή για ενημέρωση στο mihome την 4.1.30. Την έκανα με την ελπίδα να έχει φτιάξει αλλά τζιφος. Όμως βγάζει πλέον όλο το μήνυμα στα αγγλικά και σου δίνει δυνατότητα για complain και αποστολή φωτογραφίας του κουτιού της κάμερας με τις πληροφορίες. Δεν ξέρω αν βοηθήσουν η την ξεμπλοκαρουν, μις μου απαντήσουν θα σας πω.
      Και γω δεν μπόρεσα να κάνω το hack .....
      Να κάνω λες αναβάθμιση και γω το Mi Home ?
      Εν τω μεταξύ το Ali μου έγραψε ότι δεν είναι ξεκάθαρο ότι η κάμερα είναι εκτος προδιαγραφών και τέτοια και μεσα σε 4 ημερες να στείλω video και φωτός κλπ
      Θα τραβήξω video .....
      Κώστας
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ktsak έγραψε:

Ο/H tsilout88 έγραψε:

Λοιπόν παιδιά μπόρεσε κανείς να χρησιμοποιήσει το hack από το github? Γιατί εγώ δεν μπορώ. Πρώτον γιατί το μπλε λαμπάκι δεν σταματάει ποτέ για να βάλω την κάρτα sd, και όταν την βάζω χωρίς να σταματήσει δεν κάνει τπτ. Δεύτερον σήμερα μου έβγαλε εφαρμογή για ενημέρωση στο mihome την 4.1.30. Την έκανα με την ελπίδα να έχει φτιάξει αλλά τζιφος. Όμως βγάζει πλέον όλο το μήνυμα στα αγγλικά και σου δίνει δυνατότητα για complain και αποστολή φωτογραφίας του κουτιού της κάμερας με τις πληροφορίες. Δεν ξέρω αν βοηθήσουν η την ξεμπλοκαρουν, μις μου απαντήσουν θα σας πω.
      Και γω δεν μπόρεσα να κάνω το hack .....Να κάνω λες αναβάθμιση και γω το Mi Home ?
      Εν τω μεταξύ το Ali μου έγραψε ότι δεν είναι ξεκάθαρο ότι η κάμερα είναι εκτος προδιαγραφών και τέτοια και μεσα σε 4 ημερες να στείλω video και φωτός κλπ
      Θα τραβήξω video .....
      το ίδιο μου απαντησανε και εμένα σε mail που έστειλα στο gearbest , το θέμα είναι πιστεύω ότι θα ζητήσουν επιστροφή της κάμερας για refund η αντικατάσταση και δε νομίζω ότι αξίζει ο κόπος για το ποσό αυτό!