Δεν το συζηταω. Σιγά μην μπω στη διαδικασία να το στείλω πισω .... Ετοιμάζω video πάντως ...Ο/H crow έγραψε:
το ίδιο μου απαντησανε και εμένα σε mail που έστειλα στο gearbest , το θέμα είναι πιστεύω ότι θα ζητήσουν επιστροφή της κάμερας για refund η αντικατάσταση και δε νομίζω ότι αξίζει ο κόπος για το ποσό αυτό!
=============== Ιουν 9th 2017, 12:31am ===============
Το μονο που κατάφερα να κάνω είναι να τη συνδέσω με το Mi Home σε Wifi Direct mode και να τη βλέπω στο κινητό, σαν ένα πράγμα ξεχωριστού δικτυου Wifi. Βλέπω και σε day vision & Night vision. Καλο, αλλα δεν κάνει αυτό που θέλουμε, να τη βλέπεις δηλαδή σε απομακρυσμένο δίκτυο ....... (εκτος σπιτιού κλπ)
=============== Ιουν 12th 2017, 8:10pm ===============
Τελικα πήγα και αγόρασα τη Yi Home Camera Xiaomi.
Το μοντέλο είναι όντως International, δουλεύει κατευθείαν, όλα τα μηνύματα στα Αγγλικά, αμέσως έκανε update, το πρόγραμμα Yi Home στα Αγγλικά, την είδε την κάμερα αμέσως, ακόμη και η ζωνη ώρας είναι Athens, real time μετάδοση, όλα τελεια. Αυτό που δεν μπόρεσα ακόμη να λειτουργήσω είναι το Motion Alert, ενώ το ενεργοποίησα, μάλιστα μπορείς να ορίσεις και ζωνη που θες να παρακολουθείς και να σε ειδοποιεί, δεν μπόρεσα να το κάνω να μου στείλει μήνυμα ....
Θα το ψάξω ....
Ορίστε και μερικά screenshots ....

Τελικά λύθηκε και το θέμα των ειδοποιήσεων σε Ανίχνευση κίνησης. Δουλεύει μια χαρα, σου βγάζει ειδοποίηση και τραβάει 6" video μόλις ανιχνεύσει την κίνηση, το βλέπεις και αν θέλεις επιλεγεις να καταγραφεις. Δηλαδή, όλα όσα θέλουμε να κάνει για μας μια κάμερα τέτοιου είδους.
Αυτά από μένα

Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net