Διαφήμιση

Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

• Και τι γραψατε ωρε παληκαρια? Mηπως να το ανεβασετε εδω να το χρησιμοποιησουμε σαν προτυπο, να στειλουμε και μεις ?
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Διαφήμιση
    • Εστειλα mail αλλα δεν ειχα καμια απαντηση ουτε και εγω επισης εστειλα και στην Xiaomi παλι το εξης:

I saw in latest mi home app 4.1.30 is a complaint form about the xiaofang 3g connectivity issue, the camera i purchused is the one in the photos. Its a shame it doesnt fully function cause i am a xiaomi products fan so as the many costumers from europe who have purchased your products and not be able to use them properly. Hope the issue will be resolved in the future cause it used to work from what i am reading on the net.
      Best regards!!

και ελαβα την απαντηση

Greetings from Xiaomi!

I understand your concern and regret the inconvenience you have experienced. I would like to inform you that as of now, we are not selling Xiaofang Camera from our global website so we do not have any technical updates regarding the same. However, would like to inform you that your feedback is really important for us and we will surely forward your feedback to our relevant department so that they can wok upon the same.

Please get in touch with us if you need any further assistance.

Thank you for being a valued customer. Have a great day ahead!

Regards,
      Shrangarika

Xiaomi Customer Support

οποτε δεν το βλεπω να λυνεται το θεμα!
    • Χαχαχαχα κοινως Klein Mein που λεμε και εδώ στο Σαλλλλλονικη !!!!
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
    • Λοιπόν από ότι έχω καταλάβει εγώ η xiaomi απλώς συνεργάζεται και η κάμερα είναι ουσιαστικά η spot plus από το ismartalarm. Για αυτό και το complain προς αυτούς, τώρα για το αν θα βγάλουμε άκρη είναι άλλο καπέλο... Βλέπουμε.

Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα! Είχα πάρει 1 κάμερα για δοκιμή και δούλευε τέλεια! Ήταν αυτή με την τρύπα στο setup. Στη συνέχεια παρήγγειλα 4 για μένα και γα φίλους, ήρθαν με το κουμπάκι και συνδέονται μόνο με wifi με το παλιότερο mi home 4.0.8. Με δεδομένα, έρχονται μόνο ειδοποιήσεις και το βίντεο των 16 sec.Θα βρεθεί λέτε καμία λύση;
    • Ο/H aslbill έγραψε:

Καλημέρα! Είχα πάρει 1 κάμερα για δοκιμή και δούλευε τέλεια! Ήταν αυτή με την τρύπα στο setup. Στη συνέχεια παρήγγειλα 4 για μένα και γα φίλους, ήρθαν με το κουμπάκι και συνδέονται μόνο με wifi με το παλιότερο mi home 4.0.8. ......................
      Πάλι καλα είσαι, γιατί η δικια μου δε δουλεύει ούτε με ούτε wifi, με δεδομένα ............. με οποιο mi home και αν δοκίμασα
      Κώστας
    • Ο/H aslbill έγραψε:

Καλημέρα! Είχα πάρει 1 κάμερα για δοκιμή και δούλευε τέλεια! Ήταν αυτή με την τρύπα στο setup. Στη συνέχεια παρήγγειλα 4 για μένα και γα φίλους, ήρθαν με το κουμπάκι και συνδέονται μόνο με wifi με το παλιότερο mi home 4.0.8. Με δεδομένα, έρχονται μόνο ειδοποιήσεις και το βίντεο των 16 sec.Θα βρεθεί λέτε καμία λύση;
      Και εγώ το ίδιο έπαθα, έστειλα στο ali και μου απάντησαν να χρησιμοποιήσω συγκεκριμένες εκδόσεις:
      Mi Home App Version 4.0.11, Camera fireware Version 3.0.3.56
      Το δοκίμασα και όντως δουλεύει σε wifi, με 3g-4g δεν το δοκίμασα, αλλά θα το κάνω και θα σας πω.
    • Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι η λύση του downgrade για το FW της κάμερας και της εφαρμογής σε Android, λειτουργεί κανονικά. Αλλά μόνο για το wifi. Η κάμερα δεν συνδέεται μέσω 3g/4g. Προφανώς δεν συδνέεται στον cloud server.

Για ios βγήκε ενημέρωση που αναφέρει ότι συνδέεται στον US server, αλλά δεν δοκίμασα να αλλάξω τοποθεσία σε US.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gskiado έγραψε:

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι η λύση του downgrade για το FW της κάμερας και της εφαρμογής σε Android, λειτουργεί κανονικά. Αλλά μόνο για το wifi. Η κάμερα δεν συνδέεται μέσω 3g/4g. Προφανώς δεν συδνέεται στον cloud server.

Για ios βγήκε ενημέρωση που αναφέρει ότι συνδέεται στον US server, αλλά δεν δοκίμασα να αλλάξω τοποθεσία σε US.
      Και αντε, mi Home μπορουμε να αλλαξουμε σε 4.0.11 (αν καιτο ειχα κανει και δεν επαιξε),

Downgrade στο firmware της καμερας σε 3.0.3.56, πως κανεις ?
      Κώστας