Καλημέρα σε όλους , και εγώ ενώ είχα τα γνωστά προβλήματα άνοιξα εχθές το βραδυ με τι ίδιες ρυθμίσεις του φίλου crow και παίζει κανονικά και με 4g.τι κάνουμε από εδώ και πέρα με τις αναβαθμίσεις που ζητάει ?
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
-
-
Ο/H tzortzis7 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους , και εγώ ενώ είχα τα γνωστά προβλήματα άνοιξα εχθές το βραδυ με τι ίδιες ρυθμίσεις του φίλου crow και παίζει κανονικά και με 4g.τι κάνουμε από εδώ και πέρα με τις αναβαθμίσεις που ζητάει ?
-
Εμένα πάντως με 4g δεν παιζει μου βγαζει να βαλω κ καλα σε πιο location ειμαι . Κρίμα πάντως να μην δουλεύει κ με 4g
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Ο/H crow έγραψε:
Ο/H tzortzis7 έγραψε:
-
Ο/H tzortzis7 έγραψε:
Ο/H crow έγραψε:
Ο/H tzortzis7 έγραψε:
=============== Ιουλ 21st 2017, 4:18pm ===============
Ο/H dmamais7 έγραψε:
Εμένα πάντως με 4g δεν παιζει μου βγαζει να βαλω κ καλα σε πιο location ειμαι . Κρίμα πάντως να μην δουλεύει κ με 4g
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Φίλε crow έκανα αναβάθμιση το mi home και συνεχίζει και παίζει κανονικά και σε WiFi και σε 4g....δεν τα κάνω όλα μαζί.....σκιάζομαι ....βήμα βήμα
-
Ο/H tzortzis7 έγραψε:
Φίλε crow έκανα αναβάθμιση το mi home και συνεχίζει και παίζει κανονικά και σε WiFi και σε 4g....δεν τα κάνω όλα μαζί.....σκιάζομαι ....βήμα βήμα
-
-
Ο/H crow έγραψε:
Εχεις βαλει mainland china?
Ναι αυτο το εχει προεπιλογή ετσι κ αλλιώς στην εφαρμογή της xiaomi . Οχι μεσα στις ρύθμισης της κάμερας . Εκτός κ αν πρέπει να ρυθμίσω κ εκει κατι .
Sent from my iPhone using TapatalkΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή παραθέσεων ().
-
Ο/H dmamais7 έγραψε:
Ο/H crow έγραψε:
Εχεις βαλει mainland china?
-
Φιλε crow έχεις καμία εξέλιξη ;; Εμένα πάλι δεν με αφήνει να δω, έκανε update το mihome στην τελευταία έκδοση και μου έβγαλε το γνωστό μύνημα ότι η συσκευή είναι μόνο για την Κίνα. Εσύ βλέπεις κανονικά ;
-
Και μένα δε βλέπει πια μετά από το update...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες