Μεχρι και χθες το απογευμα εβλεπα κανονικα, τωρα που το τσεκαρα φαγαμε ακυρο παλι, μου βγαζει για να κανω complain το εστειλα και βλεπουμε. Και εκει που λες δεν μπορω να αγαπησω περισσοτερο την xiaomi συμβαινει αυτο ...!!!Ο/H tzortzis7 έγραψε:
Φιλε crow έχεις καμία εξέλιξη ;; Εμένα πάλι δεν με αφήνει να δω, έκανε update το mihome στην τελευταία έκδοση και μου έβγαλε το γνωστό μύνημα ότι η συσκευή είναι μόνο για την Κίνα. Εσύ βλέπεις κανονικά ;
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
-
-
Αλλά μετά το update μου δούλευε για αρκετές ώρες... μάλλον δε έχει σχέση...
Sent from my iPhone using Tapatalk -
οχι δεν εχει σχεση το update , δουλευε για μερες πριν το αλλαξουν παλι, τι να πω!
-
Παιδιά το ίδιο και σε μενα, πριν λίγο πήγα να μπω και εβγαλε το μνμ για Mainland China και με μπλε λαμπακι σταθερά αναμένο παρακαλώ.Έκανα επανεκκίνηση την κάμερα και τωρα αναβοσβήνει. Ποιό μ@λ@κισμένο σχιστομάτικο άλλαξε τις ρυθμίσεις πάλι γαμώτο.
-
Εστειλα screenshot από gearbest την αγορά και φώτο από κάμερα και πηρα την εξής απάντηση
Dear customers,
We appreciate your business. Unfortunately, your device unlock request was not been approved.
However, you still can use your Spot in Mainland China. If you still want to unlock your Spot and use it outside of Mainland China, please follow the Device Unlock Guide resubmit you request.
Please provide the purchase records of MI.com、JD、MI Tmall or others formal official store.
Image of bar code.
Thank you for choosing our products -
καλησπερα σε σ
Ο/H crow έγραψε:
Ο/H tzortzis7 έγραψε:
Φιλε crow έχεις καμία εξέλιξη ;; Εμένα πάλι δεν με αφήνει να δω, έκανε update το mihome στην τελευταία έκδοση και μου έβγαλε το γνωστό μύνημα ότι η συσκευή είναι μόνο για την Κίνα. Εσύ βλέπεις κανονικά ;
-
Οχι φίλε δεν δοκίμασα τπτ αλλά δεν το βλέπω, έτσι μου έρχεται να την πετάξω να σχολαω , μου έχει σπάσει τα νεύρα !!!
-
πες μου που θα την πετάξεις να έρθω να πετάξω και εγώ την ριμάδα την δικιά μου να είναι ζευγάρι.....
-
Κ εμένα το ίδιο σήμερα . Ενα δούλευε κ με 4g μια χαρα . Τωρα δεν ανοίγει καν κ βγαζει αυτο το μήνυμα . Δηλαδη στις κάμερες εχω απογοητεύει . Η άλλη η ρομποτική η 360 μου χάλασε τελείως μετα απο σφάλμα σε update κ εχει γίνει ενα απλό διακοσμητικό κ τωρα αυτη που δεν δουλευει. Τσαμπα τα λεφτά .
Αυτο με το request of international user που βγαζει μετα τι ειναι ; το έκανε κανεις ;
Καθίστε βρε μην βιάζεστε, εμένα ξαναδούλεψε σήμερα το πρωί. Έκανα το κόλπο με του ρούτερ και συνδέθηκε πάλι.
-
Το θέμα ειναι αυτη τη δουλειά θα κάνουμε ; αυτο με το mail μήπως ισχύει που λέει ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες