Καλησπερα παιδια και καλη χρονια απο εμενα. Ειμαι κατοχος του mi max, προσπαθουσα να ξεκλειδωσω το BL αλλα καθε φορα εβγαζε ερρορ, ενω ειχα λαβει μηνυμα απο την χιαομι οτι εχω την αδεια τους να το ξεκλειδωσω κλπ κλπ .. λοιπον περασα σημερα μια dev rom οπου απο εκει καταφερα να ξεκλειδωσω το κινητο μου. το θεμα ειναι τωρα εαν γυρισω σε Global Stable MIUI 8, το bootloader θα ειναι ανοιχτο η κλειστο; μεσω fastboot θα γινει το flash .. περιμενω απαντησεις !
Σημαντικη Ερωτηση Για Το Bootloader
-
-
Για να γυρίσεις σε official θα κάνεις χρήση του miflash tool και fastboot rom.
Αφού περάσεις την ρομ που θες κάνεις έλεγχο του bootloader να δεις εάν κλείδωσε.
Αν είναι ξεκλείδωτος δώσε από adb cmd την εντολή fastboot oem lock και δες εάν κλείδωσε -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Για να γυρίσεις σε official θα κάνεις χρήση του miflash tool και fastboot rom.
Αφού περάσεις την ρομ που θες κάνεις έλεγχο του bootloader να δεις εάν κλείδωσε.
Αν είναι ξεκλείδωτος δώσε από adb cmd την εντολή fastboot oem lock και δες εάν κλείδωσε
-
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Δεν ξεκλειδώνει με εντολές, αλλά μπορεί να κλειδώσει αν είναι ξεκλείδωτος -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Δεν ξεκλειδώνει με εντολές, αλλά μπορεί να κλειδώσει αν είναι ξεκλείδωτος
-
Πάνω σε ποια ρομ πήγες να βάλεις TWRP και ποιο TWRP ?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πάνω σε ποια ρομ πήγες να βάλεις TWRP και ποιο TWRP ?
-
Λογικό ήταν, βάλε ξανά TWRP και πέρνα την ελληνική ρομ (stable or dev) Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max 32GB (Για πρώτη φορά)
Σε official rom δεν παίζει το κλασικό TWRP. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Λογικό ήταν, βάλε ξανά TWRP και πέρνα την ελληνική ρομ (stable or dev) Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max 32GB (Για πρώτη φορά)
Σε official rom δεν παίζει το κλασικό TWRP.
([Mi Max] Flash Official TWRP Recovery v3.0.2 On Your Mi Max Using This Guide! - Xiaomi Mi Max/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum) γιατι να μην παιζει σε official rom ;
επισης εχω ακουσει πως εχει πολλα bugs η ελληνικη ρομ αυτη -
Φίλε μου και οδηγούς για να κάνεις unlock bootloader χωρίς άδεια της xiaomi έχουν βγάλει αλλά τα κινητά έχουν πάθει brick...
Δεν έχω ασχοληθεί με τις official και όσο υπάρχουν ελληνικές δεν πρόκειται...γιατί απλά η Ελληνική με καλύπτει σε ότι θέλω να κάνω και με ελάχιστα bugs...τον οδηγό που αναφέρεις δεν τον έχω κάνει ποτέ και δεν μπορώ να γνωρίζω τι προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω και παραπέρα:/
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0