[XTRV-7.1.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 8/1 00:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Για δές εδώ : Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
αρκεί να μην είναι major upgrade πχ διαφορετικά android versions I guess . Καλό θα ήταν να το πάρεις ένα backup τώρα πριν κάνεις οτιδήποτε πάντως:) -
-
Δοκίμασε να ξαναπεράσεις εκ νέου το APN από την αρχή πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.Ο/H ntel0s έγραψε:
Τι κανω για να γυρισω σε προηγουμενη dev? Δεν πηρα backup.. δεν ενεργοποιουνται τα δεδομενα σε Mi4.
-
όπως έχουν αναφέρει αρκετές φορές προήγουμενοι συμφουρίτεςΟ/H ntel0s έγραψε:
Τι κανω για να γυρισω σε προηγουμενη dev? Δεν πηρα backup.. δεν ενεργοποιουνται τα δεδομενα σε Mi4.
ρυθμίσεις
καρτες sim k δικτυα κινητής
ονοματα σημειου προσβασης
ονομα εταιρείας π.χ. cosmote internet
πρωτόκολλο ipv4/ipv6
τα επιλέγεις και τα δύο -
Οι διπλές εφαρμογές ΔΕΝ δουλεύουν σωστά τελικά!Ο/H soulg έγραψε:
- Οι διπλές εφαρμογές δουλεύουν κανονικά πάλι και απ' ότι φαίνεται το πρόβλημα ήταν στο source των beta1 rom.
Μια φορά δούλεψε συγκεκριμένη εφαρμογή (cu app) ως διπλή και έκτοτε crashάρει όταν προσπαθεί να μπει στο UI.
Χρίζει έρευνας! -
πέρασε άνετα χωρίς κανένα πρόβλημα πανω απο την 29 όλα δουλεύουν άψογα (στις ρυθμίσεις - πλήκτρα δεν υπάρχει η επιλογή Google Now ξέρουμε κάτι γιαυτό?)
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!! και Καλή δημιουργική Χρονιά!!! και με την πρώτη θέση!!! -
ΚαλησπέραΟ/H Kostas_F έγραψε:
Επιβεβαιώνεις κι εσύ. Το ίδιο είπα κι εγώ Θανάση.
Να που ξαναβρεθήκαμε κι εδώ μόνο που άλλαξα το freco
Sent from my MIX using Tapatalk
Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα. Βρήκες κάποια λύση; Εγώ γύρισα στην προηγούμενη 6.12.29 καθώς το 4G μου είναι απαραίτητο. -
Κι εγώ γύρισα πίσω. Το πρόβλημα υπάρχει και στην Ευρωπαϊκή. Το λένε και στο Xiaomi EU.Ο/H gpx έγραψε:
ΚαλησπέραΕλπίζω να διορθωθεί σύντομα. Βρήκες κάποια λύση; Εγώ γύρισα στην προηγούμενη 6.12.29 καθώς το 4G μου είναι απαραίτητο.
-
-
Ας όψεται το Tapatalk.

EDIT Κάποιος λέει πως βρήκε τη λύση φλασάροντας άλλο modem forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3534492
Sent from my MIX using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα