Μιας και κάνετε τον κόπο και μας δίνετε αναβαθμίσεις για το Redmi Note 3G, μπορείτε να το διορθώσετε έτσι ώστε αν κάνω Factory Reset της 7.1.5 και δώσω το κινητό στον επόμενο, να δουλεύουν όλα κανονικά; Άμα κάνω Factory Reset μετά δεν έχω σήμα !!!
Δουλεύουν όλα κανονικά μόνο από αναβάθμιση MIUI7 σε MIUI8.
@kouvou Γνωστό πρόβλημα της 7.1.5. Ή περιμένεις το επόμενο update σε 2-3 μέρες ή γυρνάς στην προηγούμενη έκδοση.
Για κάποιες συσκευές έχει βρεθεί λύση αλλά σε πολλές περιπτώσεις δημιουργεί άλλα προβλήματα.
@kouvou Γνωστό πρόβλημα της 7.1.5. Ή περιμένεις το επόμενο update σε 2-3 μέρες ή γυρνάς στην προηγούμενη έκδοση.
Για κάποιες συσκευές έχει βρεθεί λύση αλλά σε πολλές περιπτώσεις δημιουργεί άλλα προβλήματα.
Sent from my MIX using Tapatalk
Δεν πειράζει υπομονή υπομονή! Ευχαριστώ για την βοήθεια!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιας και κάνετε τον κόπο και μας δίνετε αναβαθμίσεις για το Redmi Note 3G, μπορείτε να το διορθώσετε έτσι ώστε αν κάνω Factory Reset της 7.1.5 και δώσω το κινητό στον επόμενο, να δουλεύουν όλα κανονικά; Άμα κάνω Factory Reset μετά δεν έχω σήμα !!!
Δουλεύουν όλα κανονικά μόνο από αναβάθμιση MIUI7 σε MIUI8.
Το note3g δεν χωράει πλέον τα πάντα μέσα στο system γιατί έχει "ξεχειλώσει" η ROM και έχουν γίνει μερικές αλλαγές έτσι ώστε να μην χρειάζεται re-partition. Δοκίμασε μετά το factory reset να ξαναπεράσεις την 7.1.5 πριν κάνεις reboot και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.