Διαφήμιση

[XTRV-7.1.5] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 8/1 00:18)​

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H CyNote έγραψε:

Αν όμως δώσω το κινητό με 7.1.5 και γίνει Factory Reset θα δουλεύει η SIM κανονικά; Τη δεδομένη στιγμή είμαι σε 6.5.19 τελευταία MIUI7 Developer ROM Rooted από xiaomi.eu
      Εκτός από το ότι θα χαθούν οι εφαρμογές που αντί στο /system περνιούνται στο /data για τον λόγο που ανέφερα πιο πάνω, κανονικά όχι δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα με τις SIM. Άλλωστε αν υπήρχε πρόβλημα με την ROM, όλο και κάποιος άλλος θα το είχε αναφέρει.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
      Την έβαλα σε nikel χωρίς κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση από την Παρασκευή.
      Υπάρχουν τα εξής θέματα
      1. Η κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη είναι χάλια.
      2. Σε Πολλές από τις κλήσεις έχω ψιλό διακοπές στον ήχο.
      3. Σήμα κινητής και WiFi χειρότερα από την προηγούμενη.

Θα περιμένω και την καινούργια και αν συνεχίσουν τα θέματα θα γυρίσω στην . 29 που για μένα είναι η καλύτερη μέχρι τώρα.
      Share the KnowHow: From Qtech (HTC) Alpine to Lumia 950 to Nikel to One+5 (Surface pro 4, Yoga 3 Pro)
      Current Device:MI Mix 3 6/128GB

My Windows Phone Blog
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H CyNote έγραψε:

Αν όμως δώσω το κινητό με 7.1.5 και γίνει Factory Reset θα δουλεύει η SIM κανονικά; Τη δεδομένη στιγμή είμαι σε 6.5.19 τελευταία MIUI7 Developer ROM Rooted από xiaomi.eu
      Εκτός από το ότι θα χαθούν οι εφαρμογές που αντί στο /system περνιούνται στο /data για τον λόγο που ανέφερα πιο πάνω, κανονικά όχι δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα με τις SIM. Άλλωστε αν υπήρχε πρόβλημα με την ROM, όλο και κάποιος άλλος θα το είχε αναφέρει.
      Θα δοκιμάσω τις Developer ROM από την κοινότητα μας και θα σας πω. Είχα ξαναδοκιμάσει μια προηγούμενη και είχα πρόβλημα με το σήμα μετά γι' αυτό λέω...

=============== Ιαν 12th 2017, 1:32am ===============

Ο/H jgougos έγραψε:

@CyNote Αν αυτός που θα το πάρει δεν είναι σχετικός ίσως είναι καλύτερα να περάσεις stable...
      Το σκέφτομαι. Η αλήθεια μου είπανε να το πουλήσω κάτι φίλοι μου κλπ. αλλά μέχρι στιγμής δεν το δίνω. Κανένα πρόβλημα πτου πτου με το ΘΗΡΊΟ (Octa-core Redmi Note 3G :D)
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@newbie
      Flash player έχεις ?? Root explorer έχεις ??

EDIT
      Πιθανώς ούτε απ'αυτη έχεις ..
      Μάλλον δεν έχεις προσέξει στην εγκατάσταση ότι σου λέει "can't mount data" ..
      Πάρε backup της εσωτερικής μνήμης του τηλ.. γιατί θα χαθούν όλα , φωτο ή ότι άλλο έχεις Βάλτα στο pc ή σε εξωτερική micro sd ..
      Βάλε το ζιπ της ρομ στην εξωτερικη micro sd ..
      Μπες σε twrp ..
      Επέλεξε , Wipe , και μετά το δεξί κουτί που λέει , format data , πληκτρολόγησε yes και πάτα enter .
      Μετά πας πίσω στο αρχικό μενού του Twrp και επιλέγεις , reboot / recovery .. το τηλ.. θα μπεί παλι σε twrp και ίσως σου ζητήσει πάλι να σύρεις δεξιά για swipe to allow modifications ..
      Μετά προχωράς την διαδικασία για εγκατάσταση της ρομ.
      Επέλεξε , Wipe και σύρε δεξιά για swipe to factory reset ..
      Μετά πας πίσω και επιλέγεις Install , διαλέγεις το ζιπ της ρομ από την εξωτερική micro sd διότι όπως σου είπα η εσωτερική μνήμη θα είναι άδεια πλέον και σέρνεις δεξιά για swipe to confirm flash.
      Αφού τελειώσει η εγκατάσταση , πατάς για wipe cache και dalvik , σέρνεις δεξιά πάλι ..
      Reboot system
      Done !!!
      @gkalen σε ευχαριστώ κατ'αρχήν για την απάντησή σου...

Κατά δεύτερον θέλω να σημειώσω ότι και τις δυο rom (6.12.29 και 7.1.5) τις πέρασα σε δυο διαφορετικά ολοκαίνουρια/απείραχτα redmi 3s, που προηγουμένως είχαν μέσα τις τελευταίας official global beta rom και ακολουθώντας πάντα κατά γράμμα τους οδηγούς σας.
      Καθώς παρατήρησα και στα δυο κινητά το ίδιο πράμα (να λείπουν οι προαναφερθείσες εφαρμογές) υπέθεσα ότι είναι θέμα rom και όχι δικού μου λάθους στην εγκατάστασή τους...
      Θα ήθελα, αν γνωρίζεις, να μου πεις σε πιο σημείο ακριβώς και τι έκανα λάθος και δεν μου τα πέρασε όλα σωστά και στα δυο κινητά, για να μαθαίνω...

Σε ευχαριστώ και πάλι :thumbup:

Σημ. τα βήματα που περιέγραψες πιο πάνω για να διορθώσω το κινητό, θα τα εφαρμόσω σε άλλη φάση όταν θα βγει κάποια νεότερη rom...
    • Διαφήμιση
    • @newbie
      Αυτό μπορει να συμβει σε κάποιες από τις τελευταίες συσκευές .
      Την πρώτη φορά που βάζεις twrp δεν μπορεί να κάνει mount στο data , αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται η εγκατάσταση του system μόνο κι έτσι δεν γίνεται η εγκατάσταση των εφαρμογών που προσθέτουμε στο data ..
      Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να κάνουμε format data πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία εγκατάστασης με το twrp.
      Δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος στην ουσια , τυγχάνει να έχει χιλιοειπωθει σε μεγάλο αριθμό των τοπικ του φόρουμ και είναι γνωστό , το κάνει σαν "τυχαία επιλογή" , δεν είναι σίγουρο σε ποια συσκευή θα κάτσει.

Edit
      Για να μην κάνεις μεγάλες παραθέσεις να βάζεις το @ με το όνομα χρήστη και είναι μία χαρά ..

@amalag
      Από beta1 σε beta2 μάλλον πάμε για FR ..
      Και τι έχεις κάνει ?? Πες μου λίγο , έβαλες την beta2 πάνω από την beta1 και εξαφανίστηκε ο root explorer και ο flash player ??
    • Ο/H CyNote έγραψε:

Θα δοκιμάσω τις Developer ROM από την κοινότητα μας και θα σας πω. Είχα ξαναδοκιμάσει μια προηγούμενη και είχα πρόβλημα με το σήμα μετά γι' αυτό λέω...
      Καλύτερα να κάνεις κατευθείαν καθαρή εγκατάσταση με factory reset.
    • Καλημέρα έτσι στο ξεκουδουνο...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • @gkalen σε ευχαριστώ και πάλι....
      μια ερώτηση ακόμα μόνο απλά για επιβεβαίωση, μετά το format, μπορώ να περάσω νεότερη έκδοση rom, σωστά;
      Πιστεύω πως δεν είναι ανάγκη να περάσω ακριβώς την ίδια... αν κάνω λάθος σε παρακαλώ διόρθωσέ με...
    • Διαφήμιση