Τι να φτιαξω δηλαδη? δεν ξερω ποιεσ ν αλλαξω..Ο/H ntel0s έγραψε:
Φτιαξε τις ρυθμισεις APN και θα ειναι ενταξει.Ο/H Kostas91 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους
Περασα χθες τη τελευταια XTRV ρομ (xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_V8_XTRVbeta1_6.12.22.zip) για το mi4c και ενω ολα ειναι οκ,δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ με δεδομενα! εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα?
=============== Ιαν 18th 2017, 1:05am ===============
Εχει καποιος θεμα με την ασυρματη οθονη?? Δεν βλεπει την τηλεοραση.. ενω το redmi 3 pro της γυναικας μου τη βλεπει κανονικα.
[XTRV-7.1.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 8/1 00:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
-
-
Για το θέμα "αδυναμίας επαλήθευσης αναβάθμισης" μέσω του update της miui και φλασάρισμα μόνο από το twrp κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ???
-
-
Ο/H gasel έγραψε:
Για το θέμα "αδυναμίας επαλήθευσης αναβάθμισης" μέσω του update της miui και φλασάρισμα μόνο από το twrp κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ???
Έχουν αλλάξει τους ελέγχους από τον updater της MIUI.
Έτσι λοιπόν προς το παρόν, σε όσες συσκευές έχουν αυτό το πρόβλημα, κάνουμε Reboot και Install της ROM από το TWRP Recovery. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Τα Updates των ROM θα γίνουν με τη χρήση της Αναβάθμισης - Updater της MIUI
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σαν τι να πει δηλαδή ?
(ή μήπως με μαλώνεις που ρώτησα ?)
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έχουν αλλάξει τους ελέγχους από τον updater της MIUI.
Έτσι λοιπόν προς το παρόν, σε όσες συσκευές έχουν αυτό το πρόβλημα, κάνουμε Reboot και Install της ROM από το TWRP Recovery.
Μέχρι την 6.Χ δεν είχα κανένα πρόβλημα στα update.
Από την 7.X και μετά γίνεται μόνο με twrp.
Έχω περάσει επανειλημμένα τις rom (7.X) έχω κάνει FR και θα μπορούσα να τα είχα αποφύγει όλα αυτά. -
@gasel νομίζω κάνεις πολύ φασαρία για το τίποτα.
Δεν υπάρχει λόγος για το προηγούμενο post σου. Άλλωστε με update μέσω twrp και τα γνωστά wipes εξασφαλίζεις μια ποιο ''stable''/σίγουρη εγκατάσταση κατά τη γνώμη μου. -
-
ακολουθησα τις οδηγίες σας για εγκατάσταση μέσω twrp και όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα