Τέσσερις πυρήνες θα πάρουμε σε mi5;Ο/H Bill Terzhs έγραψε:
συμφουριτεςςςςς να κάνω μια ερώτηση;;ποτε θα λυθεί το πρόβλημα με το xiaomi mi5???ακόμα φαίνεται πως οι δυο πυρήνες έχουν σταματήσει...τι θα γίνει;
πουθενά καμιά απάντηση
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤέσσερις πυρήνες θα πάρουμε σε mi5;Ο/H Bill Terzhs έγραψε:
συμφουριτεςςςςς να κάνω μια ερώτηση;;ποτε θα λυθεί το πρόβλημα με το xiaomi mi5???ακόμα φαίνεται πως οι δυο πυρήνες έχουν σταματήσει...τι θα γίνει;
ερωτηση.......Επειδή είναι XTRV BETA (2) θέλει factory reset????Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμες οι νέες XTRVbeta2-7.1.5 ROM για τα RedMi Note 4G DS (Gucci) / RedMi Note 4G (Dior) / RedMi 2 FDD (wt88047)
Οι σύνδεσμοι για το Download όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
Προσωπικά κατέβασα το αρχείο και το έκανα update με το Updater μέσα απο τη ROM, χωρίς πρόβλημα. Check εδώ: bit.ly/2iTHLxH . Για τα δεδομένα check και εδώ: bit.ly/2j2oo2O . Για το mi remote υπήρχε και αυτό το thread bit.ly/2iNAxec αλλά με το Update μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημαΟ/H AJP23 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα... Πριν 2-3 ημέρες έβαλα στο κινητό μου την XTRVbeta2- 6.12.29 | Beta κ παρατήρησα διάφορα προβλήματα όπως για παράδειγμα: (1) δεν μπορώ να συνδεθώ με τα δεδομένα παρά μόνο μέσω wifi, (2) μου είχε σβηστεί η εφαρμογή mi remote όπου είχα αποθηκευμένες διάφορες τηλεοράσεις και (3) δεν μπορώ να αλλάξω το default θέμα της συσκευής κ να βάλω κάποιο άλλο...
Θέλω γι αυτούς τους λόγους (κυρίως για τον πρώτο) να βάλω αυτήν εδώ τη ρομ (7.1.5)... Η διαδικασία είναι η απλή; Μόνο cache & dalvik cache ή θέλει κάποιου είδους factory reset???
Όλα θα γίνουν,Ο/H Kmarkou έγραψε:
ΟΧΙ... δεν χρειάζεταιΟ/H Giannisagal έγραψε:
Δεν έχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα από κάποιον άλλο μέχρι τώρα σαν αυτό που αναφέρεις.Ο/H kouvou έγραψε:
με 4 προσπάθειες πάλι error7 υπάρχει άλλος τρόπος?