αν δεν φτιαξουν τα wifi θα ηθελα να παω σε 7,15 global beta,μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να το κανω αυτο?
[XTRV-7.1.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 8/1 00:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
μπράβο
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Βγήκαν νέες ROM (Fixed) για τα Mi-5S (Capricorn) & Mi-5S Plus (Natrium) για το πρόβλημα με τα Random FCs.
Όπως πάντα οι σύνδεσμοι για την λήψη των ROM, στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
Διστάζω να την κατεβάσω, για πρώτη φορά μετά από μήνες έστρωσε το κινητό από θέμα μπαταρίας...θα περιμένω να δω κάποιον να γράφει εντυπώσεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Βγήκαν νέες ROM (Fixed) για τα Mi-5S (Capricorn) & Mi-5S Plus (Natrium) για το πρόβλημα με τα Random FCs.
Όπως πάντα οι σύνδεσμοι για την λήψη των ROM, στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
Το πρόβλημα με το 4g υπάρχει ακόμα
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Νομιζω καποιο bug πρεπει να εχει αυτη η rom (XTRV-7.1.5 ROM) στο Redmi Pro (δεν την περασα απο πανω. Τα εσβησα ολα). Παρατηρησα ενω στην αρχη μια χαρα δουλευε το animation αμα πχ μπω και βλεπω τα settings (Μιλαω για το animation οταν αλλαζεις πχ υπομενου) μετα που περναω προγραμματα παρατηρησα οτι το animation αυτο ειναι κοφτο. Λες και λαγκαρει. Δεν υπαρχει δηλαδη η προεπιλογη που ειναι σαν να αλλαζει καρτελα (αλλιως σελιδα). Και που εσβησα ολα τα apps το προβλημα παραμενει. Κανω restart φτιαχνει και μετα απο λιγο παλι τα ιδια.
Το αναφερω για να το δουν τα παιδια του ελληνικου site.
(παντως το εκανα 2 φορες να τα σβησω ολα και παλι τα ιδια με το αποτομο κοψιμο του animation στα settings).
Τωρα θα δοκιμασω την εκδοση του Xiaomi.eu (xiaomi.eu_multi_HMPro_7.1.5_v8-6.0) να δω αν κι εκει βγαζει αυτο το προβλημα μετα την εγκατασταση των apps μου -
-
@johnkeppas
Απεγκατασταση ενημερωσεων της εφαρμογής από τις ρυθμίσεις/ληφθείσες/ και μετά φλασαρισμα το supersu zip . -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα το δούμε, και αν χρειαστεί θα δώσουμε νέα (Fixed Version).
" Γεωπόνος”
-
Καλημέρα, σε Redmi note 4 δουλεύει άψογα!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα