Διαφήμιση

Redmi Pro

• Αγαπητοί συνοδοιπόροι στην κινέζικη τηλεφωνική τεχνολογία μάλλον από την αγωνία μου δεν κάνω κατανοητό το πρόβλημα με το reddit Pro. Aν με όσα μου έχεται εξηγήσει, με αυτά που γνωρίζω και με τις προδιαγραφές του Κινεζου κατασκευαστή στην ιστοσελίδα του θα έπρεπε όποια κάρτα από τις δύο δηλώνω για ίντερνετ να εμφανίζεται αυτό στην οθόνη του κινητού στην γραμμή λειτουργίας. Λοιπόν έχω και τις δύο κάρτες μέσα. Μια cosmote και μια WIND. Όταν ενεργοποιώ την κάρτα WINDτο για ίντερνετ τότε στην γραμμή κατάστασης της οθόνης υπάρχει η ένδειξη 4g. Όταν ενεργοποιώ την κάρτα cosmote, δεν υπάρχει 4g παρά το ότι στην επιλογή τύπου δικτύου το δηλώνω σαν 4g. Το γυρνάει μόνο του ανάλογα με την μετακίνηση του τηλεφώνου σε 2 η 3g. Αυτό συμβαίνει σε όποια θέση και να βάλω την κάρτα cosmote. Πειραματιζομενος χρησιμοποίησα την cosmote σε δίκαρτο op2, and OPX, Microsoft. Επικοινωνουσε με 4g χωρίς μεταβολές, σταθερά. Ένα ακόμα πρόβλημα είναι με την ένταση του ήχου. Η ένταση παραμένει πάρα πολύ δυνατά και οι μπάρες ρύθμισης απλά μετακινουντε χωρίς καμία μεταβολή. Μόνο όταν φτάνω στο τέρμα κλείνει τελείως η οποιαδήποτε ένταση και γίνεται σιωπηλό. Το κατάστημα που το αγόρασα βρίσκεται στην Αθήνα, νότια από μακεδονα που είμαι και εγώ. Προφανώς πρέπει να πληρώνει κάποια συνδρομή στο φόρουμ, γιατί την έκδοση με αγγλικά και κινέζικα την χρεώνει αρκετά λιγότερο. Πλήρωσα παραπάνω γιατί η συμμετοχή για την διαμόρφωση σε ελληνοευρωπαικοκινεζικο, μέσω του φόρουμ απαιτούσε κάποια έξοδα κατά προφορική δήλωση. Πόσα πάνε στο φόρουμ και πόσα στον καταστηματαρχη δεν γνωρίζω. Εάν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και με δεδομένο ότι έχει αναγνωριστεί το φόρουμ από Κινέζους, ΠΡΟΤΕΙΝΩ την λειτουργία τμήματος του φόρουμ για επίλυση ζητημάτων λογισμικού με μικρό αντίτιμο. Με αυτό τον τρόπο ο κάθε κατεργάρης θα πάει στο πάγκο του, και θα μείνουν στην αγορά τα παιδιά από Άρτα, Καστοριά και Κατερίνη, που έχουν πολύ λογικές τιμές με εξελληνισμό του τηλεφώνου.

=============== Ιαν 8th 2017, 11:24pm ===============
      Στο redmi pro, δεν υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις για την κάθε κάρτα και ομιλία, και ίντερνετ και mms.
    • 1. Με το θέμα του ήχου μάλλον έχεις ενεργοποιημένο το Dolby Atmos. Απενεργοποίησε το και ο ήχος θα στρώσει.
      2. Με την κάρτα σου ότι σου είπαν οι προλαλίσαντες.
      3. Δεν υπάρχει κανένα κατάστημα στην ελληνική επικράτεια που να δίνει χρήματα στο φόρουμ επειδή κάνει χρήση της ελληνικής ρομ.
      Ή δεν κατάλαβες καλά ή αν κατάλαβες καλά, πάνε στο κατάστημα και πες τους ότι, αυτό με την δήθεν συνδρομή, ένεκα της χρήσης της ελληνικής ρομ το ανέφερες στο φόρουμ και ψάχνουμε όλοι να μάθουμε πιο κατάστημα είναι αυτό για τις περαιτέρω ενέργειες. :banned:
      Το ότι σου χρέωσαν περισσότερα για την ελληνική, δεν είναι επειδή τους στοιχίζει ακριβότερα, :P :P :P :P :P :P
      αλλά επειδή χρειάζεται να ασχοληθούν περισσότερο με το τηλέφωνο, για ξεκλείδωμα, πέρασμα TWRP και ελληνικής ROM.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Νάσαι καλά Καρντάση. Σήμερα θα γίνει των σκοπίων, για να μάθουν πως δίνεται η λύση. Και παράλληλα ότι οι βορειοελλαδιτες είναι κιμπάριδες. Νασαι πάντα καλά. :) :lol: :thumbsup:

=============== Ιαν 9th 2017, 8:22pm ===============
      Αγαλλίαση. Μετά από περιπλάνηση 4 ημερών στο φόρουμ για τα προβλήματα που είχα με το redmi pro και την ουσιαστική βοήθεια που μου έδοσαν τα δύο κορυφαία μέλη του, όπως φαίνονται παραπάνω από τις παρεμβάσεις τους, πριν από λίγο γύρισα από το μαγαζί του νότου που είχα αγοράσει και το τηλέφωνο. Αφού λοιπόν τοποθετήθηκε η τελευταία ROM η η επίσκεψη στο κατάστημα έλυσε όλα τα προβλήματα λύθηκαν οι παρεξηγήσεις και αποκατασταθηκε ουσιαστική επικοινωνία, που σαν αποτέλεσμα είχε την πλήρη λειτουργία του τηλεφώνου. Ενδεχομένως ορισμένα προβλήματα να είχαν προέλθει και από την κάρτα της cosmote που το τηλέφωνο αναγνώριζε μόνο σύνδεση ομιλίας, ενώ τα δεδομένα δεν τα αναγνώριζε σε όλες τις επιλογές
    • Ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν υπάρχει κατάστημα, τουλάχιστον ακόμα, που να πληρώνει την "δικαιοχρησία" της xtrv rom. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ναι αργά, από κακή συνεννόηση και των δύο πλευρών, του Σαββάτου