Διαφήμιση

Redmi 4 VS Redmi 4 Prime/Pro

• Redmi 4 VS Redmi 4 Prime/Pro

Καλησπέρα φίλες και φίλοι,
      η τελική απόφαση πάρθηκε.Ή το ένα ή το άλλο κινητό του τίτλου.Το θέμα είναι ποιο.
      Τις διαφορές τους, για να μην ψάχνετε, σας τις γράφω παρακάτω.
      Εξωτερικά είναι πανομοιότυπα.
      (Τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι του Πριμε)
      1.RAM. 2 GB vs 3 GB
      2.Snapdragon 430 vs Snapdragon 625
      4. FHD vs HD
      Αυτό που με ενδιαφέρει πάρα πολύ είναι η μπαταρία που είναι ίδια και στα 2 τηλέφωνα σε χωριτικότητα.Το θέμα είναι πιο την καταναλώνει πιο γρήγορα.Πιστεύω πως μεγαλύτερη ανάλυση συνεπάγεται περαιτέρω κατανάλωση. Να σημειώσω πως η ραμ δε με ενδιαφέρει και τόσο πολύ.Από τη στιγμή που έχω 2 δε με νοιάζει.Επίσης, να σημειώσω πως βρίσκω τα κινητά με τη χρηματική διαφορά των 25 ευρώ το ένα από το άλλο.Δεν έχω θέμα να τα δώσω , απλά σκέφτομαι για την μπαταρία.
      Σε αυτό το άρθρο , όπου έχει και βίντεο για την κριτική που κάνει ο τύπος, αναφέρεται πως η μπαταρία του πριμε είναι απίστευτη και πως αυτός ο τύπος έχει πάθει την πλάκα του.Και αναρωτιέμαι εγώ, αν στο πριμε είναι τόσο καλή, τότε στο απλό θα είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει ποτέ.
      Άρθρο http://www.gizchina....4-prime-review/
      Σε αυτήν τη σύγκριση που παραθέτω παρακάτω βλέπετε ακριβώς το δίλημμα μου

Σίγουρα είναι γρηγορότερο το πριμε.Για την μπαταρία δείτε λίγο προς το τέλος του βίντεο.Σε μισή ώρα του κανονικού πέφτει 2% και του πριμε πέφτει 3%.Μικρή η διαφορά για μισή ώρα ,αλλά αν το κάνουμε για το 100% βγαίνει ότι του κανονικού θα κρατήσει 1500 λεπτά ενώ του άλλου 1000 λεπτά.Η διαφορά έγκειται στα 500 λεπτά που είναι 500/60 = 8 ώρες περίπου.
      Τι λέτε;

***Μετά από αυτά, τι χρώμα λέτε να πάρω; Σε ποιο χρώμα δε θα φαίνεται πολύ το μαύρο πλαίσιο που έχει η οθόνη;Σίγουρα στο μαύρο, αλλά στα άλλα θα είναι καλό; Τι λέτε;

=============== Ιαν 7th 2017, 11:52pm ===============
      παιδες;
    • Στο άσπρο φαίνεται αρκετά το πλαίσιο...τώρα για την μπαταρία δεν έχω κάτι να πω...στο prime είναι καλή πάντως για την δουλειά που κάνει ο ανιψιός...
    • Διαφήμιση
    • Οκτώ (8) ώρες συνεχόμενα ανοικτή η οθόνη δεν είναι αρκετό ? Τόσο πιάνει περίπου, ανάλογα και την χρήση φυσικά