Καλη χρονια παιδια...αγορασα ενα 3s prime απο γερμανο..ολα καλα απλα στις επαφες βγαζει την αλφαβητα δεξια στα αγγλικα .και το μικροφωνο κατα την ηχογραφηση ειτε μεσω καμερας ειτε app ηχοηραφησης αυξομειωνεται μου του ο ηχος και και ακουγεται σν να επεμβαινει καποιο ψηφιακο φιλτρο...η εκδοση που φοραει ειναι 8.1.1.0.Malmidi σταθερη...
Προβλημα επαφες και μικροφωνο.....βοηθεια!
-
-
Για τις επαφές, εάν έχεις επιλεγμένη την αγγλική γλώσσα, τότε η μπάρα πάει αγγλικά, αν βάλεις ελληνική γλώσσα γυρνάει στα ελληνικά.
Για τον ήχο δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει -
Στα ελληνικα το εχω και δεν αλλαζει εκει μονο...παραμενει αγγλικα..
-
Αυτό δεν είναι φυσιολογικό
Δοκίμασε από Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Επαφές να κάνεις έναν καθαρισμό της προσωρινής μνήμης μπας και... -
-
Ο/H Giannhsmel έγραψε:
τιποτα παλι....πιστευω οτι εχει θεμα η rom που τους φορανε....το μεγαλο προβλημα ειναι ομως το μικροφωνο...κανεις αλλος δεν εχει το ιδιο προβλημα???
Αν και παίζει να είναι απλά ο τρόπος που λειτουργεί τέτοιος... -
τωρα ειδα το μηνυμα γιατι ειχα να μπω καιρο.οι εοαφες φτιαξανε με αλλαγη ρομ.το μικροφωνο μετα απο απολυ ψαξιμο εφτιαξε με ροοτ και ινσταλ ενα αρχειο που διορθωνει τα παντα..η ηχογραφηση τωρα ειναι απιστευτα καλη..!
-
Με ποιον τρόπο έφτιαξες το πρόβλημα στο ηχείο ? Αν θες δώσε μας μερικές πληροφορίες, μπορεί να ενδιαφέρει και άλλου χρήστες
-
Σε root τηλεφωνο κανουμε install οπως περναμε νεα rom το παρακατω αρχειο.ειναι για το 3s .δεν γνωριζω αν κανει σε αλλο...!
=============== Ιουλ 19th 2017, 2:19pm ===============
Διευκρινηση...δεν εχει να κανει με το ηχειο και το ακουστικο...αλλα με το μικροφωνο και την ποιοτητα ηχογραφησης ειτε σε βιντεο ειτε σε απλη ηχογραφηση...διορθωνει τους drivers που προκαλουν αυξομειωση και κακη ποιοτητα ηχου...η διαφορα ειναι τρελη..επειδη ηχογραφω πολυ λογω δουλειας ηθελα να το γυρισω πισω πριν το φτιαξω..απο οτι ειδα χτες που περασα την καινουρια rom μαλλον επειδη εκανα wipe chache clean επρεπε μετα να ξανακανω install to αρχειο...και κοπλε..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα