Ok θα μιλήσω μαζί τους
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Xiaomi Redmi Note 4 64Gb
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H billaras666 έγραψε:
το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ και μου βγάζει αυτό και με τους δυο τρόπους εγκατάστασης
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μίλα και μαζί τους πρώτα πριν το στείλεις...μπορεί να σε βοηθήσουν και τηλεφωνικά
Όντως δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από το ότι ζεστένεται λίγο κάποιες φορές ,αλλά έχουν περάσει δύο με τρεις μήνες από τότε που το πήρα και δεν έχει κάνει καμία ενημέρωσηΟ/H NasDriver έγραψε:
Αν το μόνο πρόβλημα σου είναι ότι δεν κάνει αναβάθμιση τότε δεν χρειάζεται καν να το στείλεις, λογικά μόλις η xiaomi βγάλει μία "σωστή" ενημέρωση θα στην κάνει χωρίς να βγάζει το μήνυμα λάθους.
Ok προς το παρόν δεν θα το στείλω και βλέπουμε αν θα βγάλουν κάποια νέα ενημέρωση .Ο/H NasDriver έγραψε:
Πρέπει να την έχουν ανακαλέσει αυτήν ...πρακτικά καλύτερα που δεν σου έκανε αναβάθμιση, θα είχες περισσότερα προβλήματα
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πρέπει να την έχουν ανακαλέσει αυτήν ...πρακτικά καλύτερα που δεν σου έκανε αναβάθμιση, θα είχες περισσότερα προβλήματα
Έχω ακούσει παράπονα για μπαταρία και για games που εμφανίζουν θέματα με τα γραφικά. Εξαρτάται πάντα βεβαίως από το πως και τι κάνει ο καθένας με τη συσκευή του.Ο/H Chrysostomos17 έγραψε:
Από εχθές που την πέρασα εγώ,δεν έχω βρει καμία διαφορά με την 8.1.2.
Κατεβάζει από το playstore χωρίς περιορισμό,ενώ δεν βρήκα κάτι να υπολειτουργεί.