βουαλα..... Επιτυχία επιτέλους.... Μόνο να προσθέσω το μόντεμ unzip
Mi5S Plus - XTRV 7.1.5 - Δεν κρατάει το 4G δίκτυο
- Mi-5S/Plus
-
-
Δεν είχες βρε Γιώργο την ελληνική;
. Τώρα που την έβαλες τελείωσαν τα βάσανα σου.
-
πες το ψέματα..
-
-
ειδαμε μία άσπρη μέρα. Επομένως κρατάμε το μόντεμ για μελλοντική χρήση
-
Ο/H George Zisis έγραψε:
ειδαμε μία άσπρη μέρα. Επομένως κρατάμε το μόντεμ για μελλοντική χρήση
Πάρε back up την Ρομ. Στο επόμενο update αν δεν έχουν διορθώσει το πρόβλημα θα μπεις στην TWRP και θα κάνεις restore μόνο το modem και θα είσαι κομπλέ. Κρατάς και το back up σου για παν ενδεχόμενο. Πάντα να έχεις ένα back up μέσα στο τηλέφωνο της προηγούμενης Ρομ για να είσαι έτοιμος για restore σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ναι το διαπίστωσα και εγώ. Οπότε αυτοί που έχουν ελληνική κάνουν τη διαδικασία που αναφέρθηκε πιο πάνω.
-
καλημέρα πάντως με την καινούργια έκδοση στις 7.1.12 δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με το μόντεμ.
απλώς πρέπει να σβήσουμε το APN και μετά να το ξαναβάλουμε τουλάχιστον στην cosmote -
Η αλήθεια είναι ότι δε τσέκαρα το σήμα. Είδα ότι σβήστηκαν πάλι τα APN τα οποία και ξαναπέρασα όπως και το modem. Αυτό είναι καλό. Οπότε μόνο τα APN και καθαρίσαμε. Ή η άλλη λύση που έχει αναφερθεί και από τον Gkalen. Φλασάρουμε τη Ρομ χωρίς την κάρτα sim.
-
Καλησπέρα σε όλους
Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά και πάλι έχω πρόβλημα με το σήμα είτε σε 4g ή σε 3g. εκει που έχω σήμα ξαφνικά χάνεται ή οταν είμαι στο αυτοκίνητο και πηγαινω πορεία πάλι χάνεται..
έχω περάσει MIUI 8.2 by xiaomi-miui.gr XTRVbeta 1- 7.1.19/Beta
Πέρασα και το patch για το modem αλλα το πρόβλημα παραμένει.
Κανείς καμιά ιδέα. Η κάρτα είναι cosmote καινουργια με ενεργοποιημένο 4g. έχω περάσει πανω απο 5 διαφορετικές rom αλλά και πάλι τπτ
Ευχαριστω -
Ο/H VPetros3 έγραψε:
Η κάρτα είναι cosmote καινουργια με ενεργοποιημένο 4g