τι προτεινεις να κανω να το στειλω για αλλαγη?Ο/H NasDriver έγραψε:
Είναι η global stable...και είναι η τελευταία που υπάρχει...
Πρόβλημα με συχνά reboots σε redmi note 4
-
-
Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι 100% πρόβλημα hardware, μπορεί να μην έκατσε σωστά η ρομ και να έχεις πρόβλημα με την μπαταρία.
Εγώ θα δοκίμαζα ξανά με fastboot rom πριν το στείλω πίσω -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Είναι η global stable...και είναι η τελευταία που υπάρχει...
-
Δοκίμασε να κάνεις unlock με την ρομ που είσαι για αρχή.
-
Ο/H pasteli έγραψε:
Imgur: The most awesome images on the Internet εβαλα αυτη την version μου κανει ακομα θεματακια τωρα δεν ξερω αν εβαλα την πιο καινουργια... το αλλο που παρατηρησα ειναι οτι ενω το εχω κλειστο το κινητο χανει μπαταρια σχεδον 1/3
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H pasteli έγραψε:
Imgur: The most awesome images on the Internet εβαλα αυτη την version μου κανει ακομα θεματακια τωρα δεν ξερω αν εβαλα την πιο καινουργια... το αλλο που παρατηρησα ειναι οτι ενω το εχω κλειστο το κινητο χανει μπαταρια σχεδον 1/3
-
Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Όμως όχι σε τόσο συχνο βαθμό . Το κινητό το έχω 2 βδομάδες και έχω παρατηρήσει οτι μου έχει κάνει 3 restart μόνο του σε αυτόν τον καιρό.Έχω και γώ την china custom rom 8.0.5.0.0 και είναι και το δικό μου κλειδωμένο εφόσον έκανα το τσέκ που ζητήθηκε. Ήθελα σε αυτό το σημείο να ρωτήσω αν κάνω unbrick και μετά βάλω την global official και δεν φτιάξει πάλι σε περίπτωση που το γυρίσω πίσω θα το δέχονται ή λόγω unbrick χάνεται η εγγύηση? Επίσης έχω πάρει το οκ απο miui να κάνω unlock και στο MiFlash όταν το συνέδεσα σε fastboot να το κάνει unlock φόρτωσε μέχρι το 50% και μετά μου πέταξε error . Αυτά και τα δικά μου τα καλούδια
-
Ο/H Rockabillys έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Όμως όχι σε τόσο συχνο βαθμό . Το κινητό το έχω 2 βδομάδες και έχω παρατηρήσει οτι μου έχει κάνει 3 restart μόνο του σε αυτόν τον καιρό.Έχω και γώ την china custom rom 8.0.5.0.0 και είναι και το δικό μου κλειδωμένο εφόσον έκανα το τσέκ που ζητήθηκε. Ήθελα σε αυτό το σημείο να ρωτήσω αν κάνω unbrick και μετά βάλω την global official και δεν φτιάξει πάλι σε περίπτωση που το γυρίσω πίσω θα το δέχονται ή λόγω unbrick χάνεται η εγγύηση? Επίσης έχω πάρει το οκ απο miui να κάνω unlock και στο MiFlash όταν το συνέδεσα σε fastboot να το κάνει unlock φόρτωσε μέχρι το 50% και μετά μου πέταξε error . Αυτά και τα δικά μου τα καλούδια
Το unlock όμως έπρεπε να σου παίζει (έχουν ξεκλειδώσει πάρα πολλοί σε αυτή την έκδοση χωρίς πρόβλημα). Το error που σου πέταξε τι λέει ακριβώς ? Στη συσκευή έχεις συνδέσει το Mi account σου (πρέπει το επίπεδο ασφαλείας του να είναι στο 100%) και έχεις ενεργοποιήσει το Find Device ? Έχεις πάει μέσα από το Mi Cloud/Find Device να δεις αν όντως βρίσκει το τηλέφωνο σωστά (με τη SIM συνδεδεμένη εννοείται) ?
Αν τα έχεις κάνει όλα αυτά και συνεχίζει να μην δουλεύει το Mi Unlock tool, θα πρέπει να περάσεις China Dev και να ξαναδοκιμάσεις. -
-
Να'σαι καλά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες