Διαφήμιση

Redmi pro - Τελειως ασχετος [SOLVED]

• RedMi PRO
    • Redmi pro - Τελειως ασχετος [SOLVED]

Χθες παρελαβα το redmi pro 4/128 απο κινεζομαγαζο και ηδη σημερα εχω θεμα με το δαχτυλικο αποτυπωμα.Διαβασα προσεκτικα τις οδηγιες για τους καινουριους και πραγματικα εχω απογοητευτει πολυ.Παω να τσεκαρω αν ειναι ξεκλειδωτο και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Το κινητο κανει για 2-3 δευτερολεπτα αυτο το fastboot mode και μετα ανοιγει κανονικα.Συνεπως δεν μου βγαζει στο μαυρο παραθυρακι μετα τπτ απο αυτα που λετε και μενει στο C:\adb.....
      Δεν ξερω τι φταιει προσπαθησα να βρω λυση απο απαντησεις σας σε αλλους αλλα μαλλον ειμαι πολυ ασχετος!
      Οποιος μπορει να με βοηθησει τι να κανω για να δουλευει το κινητο καλυτερα θα του ημουν ευγνωμων.
    • Καλησπέρα μαλλον δεν εχεις σωσγους driver περασμενους στον υπολογιστή, οταν το συνδέεις το κινητο σε fastboot mode στην διαχείριση συσκευων πως το βγαζει, έχει ερωτηματικο, και αν μπορείς ανέβασε ενα Screen shot με το about phone

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Προσωπικά έιχα το ίδιο θέμα με το fastboot. Εφόσον το κινητό είναι το Redmi PRO (omega) Βεβαιώσου οτι έχεις εγκαταστήσει τους ΜΤΚ drivers όπως αναφέρεται εδώ:
      Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
      Δοκίμασε άλλη usb θύρα, αν θυμάμαι καλά νομίζω οτι μου είχε λειτουργήσει βάζοντας το σε άλλη usb (usb2). Αν η θύρα είναι μπλε και οχι μαύρη τότε λογικά είναι USB3 . Καλό θα ήταν να έχεις 64bit windows γενικά. Δοκίμασε και άλλο laptop/pc αν είναι δυνατόν.
    • Διαφήμιση
      • Εχω ενα λάπτοπ με windows 8 και όπως σας ξαναειπα είμαι αρκετά ασχετος.Το κινητό το συνδεω με το λάπτοπ κ γράφει τι λειτουργια θέλω.Αν θέλω φορτιση μονο ή μεταφορά αρχείων ή μεταφορά φωτογραφιών. Το λάπτοπ μου το δείχνει σαν να μην είναι αναγνωρισμένη συσκευή.Το πρωι που θα σχολασω θα δω αυτό που μου λέτε κ θα σας στείλω.

=============== Ιαν 11th 2017, 7:45am ===============
      Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας....Κατεβασα απο τον οδηγο τους drivers αλλα ηταν για windows 10.Παρολαυτα εψαξα και βρηκα για windows 8 και δουλεψε....Το κινητο ειναι κλειδωμενο.Το επομενο βημα ειναι να κανω καποια αιτηση για να το ξεκλειδωσω?Αν εχετε την καλοσυνη βοηθηστε με στο τι πρεπει να κανω για να εχω το κινητο στην καλυτερη κατασταση.Ποια rom κατεβαζω κλπ.
      Images
      • Screenshot_2017-01-10-20-37-23-218_com.android.settings.png

204,8 kB, 1.080×1.920, viewed 147 times
    • Ο/H Djdiego7 έγραψε:

Το επομενο βημα ειναι να κανω καποια αιτηση για να το ξεκλειδωσω?
      Ναι θα μπεις να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα εδώ..
      en.miui.com/unlock/
      Μετά από αυτό θα περιμένεις 1-4 μέρες να έρθει η απάντηση...

• Χιλια συγγνωμη που σας ζαλιζω μπορω να ρωτησω κατι ακομα?
      Εμενα το κινητο στο mi pc suite δεν μου το αναγνωριζει λεει συνεχεια συνδεσε usb.Ξερουμε τι μπορει να φταιει?
      Επισης την official rom που αναφερει στο φορουμ οτι μπαινει και σε κλειδωμενα δεν μπορω να την περασω?
    • Το Αγγλικο pc suite δεν βλέπει συσκευές που έχουν Marshmallow..
      Αν θες κατέβασε το Κινέζικο και θα την δει.
      Μέσω του Pc suite μπορείς να βάλεις official rom ενώ είσαι σε recovery mode...

• Διαφήμιση
    • Κατεβασα και το κινεζικο αλλα παλι απο τα λιγα που καταλαβαινω το ιδιο προβλημα υπαρχει....
      Εκανα την αιτηση για ξεκλειδωμα.Τωρα δεν μου συστηνεις να περασω για αρχη την official?
    • Ας πάρεις πρώτα άδεια και θα σου πω τι να κάνεις..
      Το πιο σωστό είναι να πας με sp flash tool αλλά θα δούμε.. Μην βιάζεσαι.

• Εκανα μια προσπαθεια για την official μέσω recovery mode αλλά μου δείχνει το κινητό με το καλώδιο usb και δεν πηγαινει παρακάτω. Τώρα θα περιμένω την άδεια και την καθοδήγηση σου γιατί αλλιως δεν καταφερνω τίποτα.Ευχαριστώ και παλι....
    • Βάλτην με sp flash tool.
      Στην υπογραφή μου έχει οδηγούς.

• Διαφήμιση
    • Σωσε με γιατι με ματιασα μαλλον....τα εχω κανει ολα και στο τελος παλι μου τα χαλασε!
      Εχω ξεκλειδωσει bootloader εχω ακολουθησει ολες τις οδηγιες και εχω φτασει στο install της ελληνικης που περασα μεσα στο κινητο ζιπαρισμενη οπως λεει ο οδηγος αλλα δεν μου την εμφανιζει στο twrp....τι κανω τωρα???