Μπράβο σε όλους μας!!!!!!
[Awards 2016 - Κλήρωση δώρου] Η κοινότητά μας στην κορυφή του κόσμου !
- Ολοκληρώθηκε
-
-
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Μπράβο και καλή μας τύχη!
-
Μπράβο σε όλους μας, η ομαδική προσπάθεια αποδίδει
-
Ο/H bzanios έγραψε:
@Mene Μάλλον το έχεις πάρει και δεν το έχεις ενεργοποιήσει να φαίνεται.
@agialas CTRL + F ενεργοποιείς την αναζήτηση και βάζεις το nickname με το οποίο ψήφισες. Αν τώρα πιο μπροστά κάνεις Drag and Drop μέσα σ' ένα excel, το οποίο έχεις ανοίξει (κενό), το αρχείο με την λίστα που είναι σε xml, τότε θα μπορέσεις να το διαχειριστής πιο εύκολα.
Μόλις κοίταξα πάντως κι έχω μόνο αυτά τα 4 που φαίνονται! Δεν φαντάζομαι όμως να υπάρχει πρόβλημα -
μπραβο παιδες παντα τετοια οεο!!!!
-
Ο/H DoSMaN έγραψε:
Εγώ έχω με 2 nicknames συνολικά 8 ψήφους...
Μετράνε και οι 8 ή μόνο από το 1 από τα 2;
Δεν γίνεται διαχωρισμός.
Ο νικητής θα πρέπει να αποδείξει με πολύ εύκολο τρόπο πως είναι ο κάτοχος του λογαριασμού που ψήφισε στο en.miui.com για να παραλάβει το δώρο του. -
Άντε και του χρόνου να είμαστε διπλάσιοι!!!!
-
Επαναλαμβάνω πως η κλήρωση θα γίνει με βάση την λίστα ψήφων που μας έδωσε η Xioami.
Όποιος δει το όνομα του λογαριασμού που έχει στο en.miui.com μέσα στην λίστα που σας δώσαμε, θα λάβει μέρος στην κλήρωση. -
-
Μονο τυχαια δεν ειναι η θεση της κοινοτητας στον διαγωνισμο. Η πολυ καλη δουλεια που γινεται εκαναν ολα τα μελη να στηριξουν την προσπαθεια. Καλη τυχη σε ολους και συνεχιστε ετσι!
-
Ο/H dialteo έγραψε:
Πως γίνεται να ψήφιζα ως dialteo και να φαίνομαι ως 1637817677 δεν μπορώ να καταλάβω
το en.miui.com με τον κώδικα που έτρεχε στην ψηφοφορία είναι υπεύθυνο.
Ισως αν ψήφισες από την συσκευή σου και όχι από το PC σου, να έβλεπε απευθείας το UserID σου και όχι το username σου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες