Διαφήμιση

Ερωτήσεις για redmi 3s

• Ερωτήσεις για redmi 3s

Καλησπέρα στο φόρουμ. Σαν νέος στην κοινότητα θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για το remdi 3s (32gb) που παρέλαβα απο Κίνα πριν λίγες μέρες.
      Έχει έκδοση MIUI 8 Global 7.1.5 Beta, έκδοση βασικού φάσματος ENNS_PACK-1.77625.1.79628.1-V039,έκδοση Kernel 3.18.20-g16ef342 και ελληνικά. Ειναι η επίσημη Rom απ την xiaomi ή multilanguage?
      Update απο wifi έκανε,μου έβγαλε ενημέρωση. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, αν χρησιμοποιήσω κάρτα sd (class 10)για φωτογραφίες και μουσική υπάρχει περίπτωση να πέφτει η ταχύτητα του κινητού?
      Αρχικά με nano sim χωρίς sd μου φαινόταν πιο γρήγορο στο internet,μετά του έβαλα sd και αντάπτορα απο nano sim σε micro sim (χωρίς να αποθηκευσω εφαρμογές στην sd) και μου φαίνεται ότι η ταχύτητα του στο internet σαν να έπεσε. Εσας ποια είναι η γνώμη σας? Ευχαριστώ προκαταβολικα.
    • Από αυτό που γράφεις έχεις την global developer official.
      Δεν νομίζω να παίζει ρόλο η sd και ένας φίλος εχτές που πήρε 3s με παραπονέθηκε για αργό Internet και κάποια κολλήματα.

Redmi note3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Για να παω απ την rom που έχω στην global stable που μάλλον έχει και ελληνικά πλέον ειναι εύκολη διαδικασια?

=============== Ιαν 11th 2017, 6:38am ===============
      Για να παω απ την rom που εχω στην global stable που πλεον εχει ελληνικά, ειναι ευκολη διαδικασια?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H christosdimou έγραψε:

Για να παω απ την rom που εχω στην global stable που πλεον εχει ελληνικά, ειναι ευκολη διαδικασια?
      Δοκιμάζεις μέσω updater... Επιλέγεις την ρομ και ακολουθείς τα βήματα που σου λέει..

• Είναι τόσο απλό δηλαδή? Κατεβάζω ενα πρόγραμμα στον υπολογιστή συνδέω το κινητό και το κάνω χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να μπλοκαρω το κινητό? Συγνώμη για τις τόσες πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι άσχετος με το θέμα. Έχω διαβάσει πολλά link απο δω αλλα αν δεν το δεις και στην πράξη...
    • Δεν κατεβάζεις κατι στο pc..
      Την ρομ μόνο και την βάζεις μέσα στο κινητό.
      Μπαίνεις σε updater και την επιλέγεις..
      Αν δεν στο κάνει βλέπουμε.